Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 9 Marzec 08, 04:57 Spoty -zabawa,gril
Sluchajcie,pomysl z robolskimi pacholkami i tasmami przeszedl wiec jest bezpiecznie. Mysle ze warto teraz skupic sie na rozrywce i przyjemnosci jaką napewno jest wspolna biesiada przy ognisku i tu moja kolejna propozycja-mianowicie co powiedzielibyscie jakby obok ognicha staly np. z dwa grille??? Mysle ze bylaby to swietna sprawa,kto by chcial moglby kozystac ,podpiec cos leprzego jak "gieta" . Jakis karczek ,szaszlyczek,a nawet chleb.do tego jakby kazdy zorganizowal sobie jakies siedzenie to juz wogule byloby extra:)!!!
Ja teraz biore leżaczek i przy grilku i oczywiście słoneczku ( mam nadzieje, że bedzie ) będę rozpoczynać sezon 2008
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Ja teraz biore leżaczek i przy grilku i oczywiście słoneczku ( mam nadzieje, że bedzie ) będę rozpoczynać sezon 2008
A nie za zimno jesce na stoj kapielowy i lezak
Dla mnie nigdy nie jest za zimno
Pozdrawiam
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum