Aby może tak dodać nowy dział dotyczący Tuning ?? W środku działu dwie pod kategorie
1. Tuning optyczny (może udałoby sie nam zmniejszyć ilość wiejskiego tuningu na drogach dolnego śląska)
2. Tuning mechaniczny
Aby może tak dodać nowy dział dotyczący Tuning ?? W środku działu dwie pod kategorie
1. Tuning optyczny (może udałoby sie nam zmniejszyć ilość wiejskiego tuningu na drogach dolnego śląska)
2. Tuning mechaniczny
Pomysl dobry , tylko przegladnełem forum i za bardzo nie ma tematów o przeróbkach
a wiekszosc modyfikacji opisywanych jest w BUMA Design przy prezentacji
autek , dlatego nie wiem co mialo by sie tam znalezc w tych działach
sam w tej chwil zastanawiam sie nad tuningiem mechanicznym w swojej buni ale w sumie dość ciężko znaleźć jakieś rzetelne informacje. Większość z nas zarabia pieniądze w walucie PLN i raczej pozostają nam modyfikacje z niższej półki. A i pewnie we Wrocławiu znajdzie sie kilka punktów w których za rozsądne pieniądze idzie zmodyfikować nasze autka. Zawsze to bedzie jednak dział do wymiany informacji co jak gdzie. A jak to sie mówi informacja czasami jest warta więcej niż cokolwiek innego.
Ostatnio zmieniony przez zico 5 Luty 07, 21:56, w całości zmieniany 4 razy
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 6 Luty 07, 11:16
zico napisał/a:
sam w tej chwil zastanawiam sie nad tuningiem mechanicznym w swojej buni ale w sumie dość ciężko znaleźć jakieś rzetelne informacje. Większość z nas zarabia pieniądze w walucie PLN i raczej pozostają nam modyfikacje z niższej półki. A i pewnie we Wrocławiu znajdzie sie kilka punktów w których za rozsądne pieniądze idzie zmodyfikować nasze autka. Zawsze to bedzie jednak dział do wymiany informacji co jak gdzie. A jak to sie mówi informacja czasami jest warta więcej niż cokolwiek innego.
Przyłączam się do tego posta. Sam jestem zainteresowany tuningiem mech.,chciałbym znależć jakiekolwiek info w tym temacie, lecz sam mam nie wiele do zaoferowania. Jednak może jest grono ludzi z dolnego śląska, które ma do zaoferowania jakiekolwiek informacje
najwiecej to sie da chyba z ety cos podlubac, nie wielu jes chyba tu ludzi co grzebia w silnikach,
tuning typu "zaloze stozek, wytne kat i wsadze chipa z allegro" to chyba nie o to chodzi
chcesz zyskac 0,5- 1.0 s. do 100km/h ?? wybebesz auto
jezeli komus brakuje mocy w BMW to zmienia pojemnosc
pozdro
Ostatnio zmieniony przez Kosa 6 Luty 07, 11:36, w całości zmieniany 1 raz
Dobra w takim razie proponuje ankiete jesli bedzie wieksze zainteresowanie
załozeniem takiego działu nie widze przeszkód wkoncu po to jest forum
zeby było zródłem informacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum