Nalezy sie przyzwyczaic. Na razie nie planuje dodania innych skorek poza ta ktora jest!
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 28 Styczeń 06, 23:21
J anie mam nic przeciwko, wczesniej tego używałem i teraz tez
Na kazdym forum tego uzywam bo jest przejzyste, szczerze to to czarne męczy oczy.
pozdro.
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Zauważyłem jedną dziwną rzecz. Przed chwilą napisałam posta na temat "propozycja". Po chwili wszedłem na ten temat, a mojego postu już nie było Zniknął. Napisałem go jeszcze raz. Pojawiły się dwa, a po chwili znowu ich nie było...
1. wiem ze to kwestia gustu ale uwazam ze tamta "czarna" szata graficzna prezentowala sie ladniej i wyróżniała to forum sposród wielu innych a teraz kojarzy mi sie ono za bardzo z forum mojego kierunku studiów czyli z nauką.a jak wiadomo najlepsza Beta to czarna Beta:-)
Niestety ale nie przewiduje zmiany tła na czarne, ze wzgledu na to, że takie forum gorzej sie czyta.
Yan00sh napisał/a:
2.wkurzające jak dla mnie są te wykrzykniki migające przy nieczytanym temacie. trzeba otwierac wszystko zeby zniknely. moim zdaniem wystarczyloby zeby byla tylko liczba nieczytanych postów i tematów wypisana w okienku "ostatni post".
Dzisiaj zrobiłem kolejną mała aktualizacje tym razem z wersji 1.12.3 do 1.12.5. Wszystkie problemy prosze zgłaszać w tym temacie lub na PW ewentualnie na e-mail krzysiek@maxbimmer.pl
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
u mnie sie cos psuje ze czasem jak przeczytam posta to dalej mi wyswietla na stronie głównej ze jest nieprzeczytany. przestaje dopiero jak dam "oznacz jako przeczytane".
To chyba jakis problem z przegladarka, wystepuje cos takiego u kogos jeszcze?
u mnie sie cos psuje ze czasem jak przeczytam posta to dalej mi wyswietla na stronie głównej ze jest nieprzeczytany. przestaje dopiero jak dam "oznacz jako przeczytane".
To chyba jakis problem z przegladarka, wystepuje cos takiego u kogos jeszcze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum