prawda , prawda,
i chyba tak zrobimy bo kojejka zdjęć u admina ciągle się wydłuża
Fakt ogromna, az 3 osoby czekaja
Broder napisał/a:
Moja kolejna propozycja to zmiana dzialu Nasze smigielka. Chodzi o to zeby dzial byl jak inne - kazdy forumowicz moze zalozyc temat i wkleic foty. Przez to bedzie mozliwy upgarde fotek, bez meczenia biednego admina ktory jest tak zapracowany . Pozatym bedzie mozliwy komentarz innych forumowiczow. Tematy byly by w formie np. Broder - [E36] Coupe
w tresci kilka fotek + opis. Wg mnie to lepsze rozwiazanie ze wzgledu na mozliwosc edycji fot i opisu auta w kazdej chwili.
Dla przykladu wezmy opis Yon00sh'a w dziale Nasze Smigielka - ma napisane ze w krotce zalozy ringi, a z tego co wiem to jezdzi z nimi juz troche czasu...
Prawda Yan00sh?
Ja tez bylbym za tym, tylko nie wiem czy jest taka techniczna mozliwość.
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 15 Maj 06, 14:37
Yan00sh napisał/a:
Broder napisał/a:
Dla przykladu wezmy opis Yon00sh'a w dziale Nasze Smigielka - ma napisane ze w krotce zalozy ringi, a z tego co wiem to jezdzi z nimi juz troche czasu...
Prawda Yan00sh?
święta prawda tez o kiedys myslalem o podobnych zmianach w dziale. Jedyne co mnie powstrzymalo przed mowieniem to fakt ze wtedy moglyby byc dymy z powodu komentarzy wpisywanych przez ludzi do kazdego auta... wtedy wlasnie byla zadymka jak jeden koles którego od dawna na forum nie widac burzył sie do auta Serka. O ile sie nie myle to wtedy nie istnial jeszcze dzial "Nasze śmigiełka" i Serek wlasnie zalozyl osobnego posta. Mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie kulturalnie.
No ale w sumie to każdy ma prawo się wypowiedzieć, czy pozytywnie cyz negatywnie zawsze ma do tego prawo
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 15 Maj 06, 15:35
maltarn napisał/a:
No ale w sumie to każdy ma prawo się wypowiedzieć, czy pozytywnie cyz negatywnie zawsze ma do tego prawo
I tutaj sie z toba zgadzam przyjacielu
Jdnym sie podoba innym nie , i kazdy tutaj moze sie wypowiedziec po to wkoncu umieszczamy zdjecia itd ..
Wysłany: 15 Maj 06, 16:04
oxstylE! napisał/a:
maltarn napisał/a:
I tutaj sie z toba zgadzam przyjacielu
Jdnym sie podoba innym nie , i kazdy tutaj moze sie wypowiedziec po to wkoncu umieszczamy zdjecia itd ..
No dokładnie na innym forum dostałem bana za to że skrytykowałem pewne zdjęcia i pisałem że jak ktoś wrzuca zdjęcia to i z krytyką powinien się liczyć I tą krytykę pozytywnie przyjmować
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Wysłany: 15 Maj 06, 18:36
Yan00sh napisał/a:
maltarn napisał/a:
jasne, oczywiscie sie zgadzam. chodziło mi tylko o to zeby krytyka byla kulturalna a nie cos w stylu - "ale masz wiesniacka fure" albo "co za szrot"...
Zgadzam się z tobą, jak krytyka to i kulturalna w sumie takie mówienie ,, ale wieśniacka fura'' to bardziej obrażanie niż krytykowanie Bo porównaj wypowiedzi:
- felgi nie pasują do tego auta i stylu przeróbek
- masz wieśniackie felgi, wywal to badziewie
I myśle że pierwsza opcja bardizej sie podoba wszystkim, wiec wypowiedzi powinny być kulturalne, bardziej w rodzaju porady co jeszcze zmienic na lepsze pozdro
Zwyczajnie trzeba napisac w tym dziale ze kazdy przejaw agresji , wyśmiewania albo
innego niewłaściwego zachwowania w odróznieniu od kontruktywnej krytyki
zostanie nagrodzony ostrzeżeniem , dlatego jesli komuś sie czyjeś auto nie podoba
to albo niech napisze to w sposob kulturalny albo niech wcale nie pisze w tym dziale .
Heh... ja uważam, że wszystko jest dla ludzi. Jeżeli dajemy komus wolność wypowiedzi na tym forum to mamy nadzieję, że zachowa się kulturalnie. Jeżeli nie uszanuje naszej wielkomyślnej decyzji o założeniu takiego działu to za przejawy chamstwa będzie usuwany post razem z użytkownikiem. Zasady są bardzo proste i przejrzyste. Możemy też zrobić taki dział z postami zamkniętymi, wtedy unikniemy niepotrzebnych kłótni i urażonych użytkowników kąśliwymi kometarzami na temat ich spojlerów na przykład. Można chyba też ograniczyć prawa do postowania, wtedy w swoim temacie tylko zakładający będzie mógł dopisywać co mu się żywnie podoba i uaktualniać fotki. Uważam też, że to trzeba by zrobić w formie jakiejś listy bo jeżeli forum się rozwinie to trzeba będzie przekopywać się przez kilometry postów żeby znaleźć ten właściwy. To już pozostawiam w gestii admina, bo to jego forum w końcu.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum