Wysłany: 18 Październik 05, 13:38 Lepy klubowe na auta
Co Wy na to ?? mógłbym się tym zająć , tylko jak to ma wyglądać ?? Jakieś logo by trzeba wydzergać z nazwą klubu i adersem stronki. W późniejszym terminie moze jakieś koszulki i inne gadzety
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
A ja mam pomysł zróbmy sobie naklejki na tylnych szybach na górze jakims Hebrajskim pisemkiem MaXBiMMeR a z dołu Fanklub Wrocław wiecie jak wpadniemy na majówke do torunia i to jeszcze ustawieni w rzedzie buniami od 3 po 7 wiekiem ? bedą sikać juz nie mówie o małolatach na przystankach które bedą piszczeć na nasz widok no jak chłopaki zmotywowałem was ? hehe
siemka wiecie co my tez mamy takie lepki cos jak logo z napisem w gotyku z herbem miasta w srodku na szybe lub na tyl nieduze (robi wrazenie jak jestesmy w komplecie)
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 10 Styczeń 06, 16:17
faktycznie troche długa nazwa co do naklejek to nie wiem co inni o tym myślą, nalepunie powinny być małe wyraźne i czytelne, aż tak bardzo afiszować się nie potrzebujemy
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Z naklejkami naprawde nie ma problemu ( tak jak Maltarn wkleił zdjecia wczesniej
albo jak wyglada to u Piotra na tylnej klapie ) jesli ktos ma ochote przykleic sobie
taki napis na aucie to tylko dajcie znac na najblizszym spocie bo naklejek z napisem
zrobilismy bardzo duzo wiec kto bedzie chcial to dostanie taki napis
Enzo napisał: Ja mysalem ze najlepsze by bylo jakis maly napisik na tablice rej. tam gdzie pisze np. autkomis (ALBO JAK KUPIELS W SALONIE)"
Jestem za tylko że wg mnie powinno to być cosik takiego nick MAXBIMMER KLUB BMW WROCŁAW nick
Jestem za. Koszulki są dobrym pomysłem. Przy zamówieniu większej ilości można wynegocjować lepszą cenę...
A na koszulce zmieściłoby się i logo i nick i adres, także myślę że pomysł bardzo dobry.
No i na zlotach ogólnopolskich oglądając inne cuda BayerischeMotorWagen od razu byśmy byli rozpoznawani.
A że tak zapytam, logo klubu juz jest czy ktoś by się ewentualnie podjął zrobienia takowego, ewentualnie kilka propozycji i ankieta
Pozdrawiam
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 5 Luty 06, 11:44
Hejka
chetnie i ja cos bym pacnal na moja basie.bardzo podoba mi sie pomysl z naklejka na tylnej szybie u gory.lecz musialbym prosic kogos o przyslanie tego do mnie.nie wiem czy nie sprawilbym klopotu.wkoncu te "burki" czytaj szkoci dowiedzieliby sie gdzie polska lezy!bo tutaj w moim obrebie nie ma zadnego klubu bmw.uwazaja ze to za drogie auto i sami jezdza vauxhall corsa( nasz opel) i tym podobne bzyczki.nie mam nic przeciwko ale montuja do nich takie wydechy wygladajace jak rury kanalizacyjne oczywiscie robia przy tym duuuzo halasu.
Hejka
chetnie i ja cos bym pacnal na moja basie.bardzo podoba mi sie pomysl z naklejka na tylnej szybie u gory.lecz musialbym prosic kogos o przyslanie tego do mnie.nie wiem czy nie sprawilbym klopotu.wkoncu te "burki" czytaj szkoci dowiedzieliby sie gdzie polska lezy!bo tutaj w moim obrebie nie ma zadnego klubu bmw.uwazaja ze to za drogie auto i sami jezdza vauxhall corsa( nasz opel) i tym podobne bzyczki.nie mam nic przeciwko ale montuja do nich takie wydechy wygladajace jak rury kanalizacyjne oczywiscie robia przy tym duuuzo halasu.
Mysle ze z wysyłką naklejek nie bedzie problemu , narazie jestesmy w fazie
dopracowywania nowej wersji naklejek , ale jak beda gotowe to jakos sie
wysle , tylko musimy przemodelować troche strone i dodac krotki opis po
angielsku
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 5 Luty 06, 11:58
Sliczne dzieki.
Jesli chodzi o pieniazki to nie ma problemu.ja moge jakos wyslac,bo rozumiem ze za darmo nikt nie dostaje.Ale ciesze sie i dzieki wielkie.
wiecie co mnie sie bardzo pododa logo z naszym herbem i nazwa stronki takie coś bym nakleił na tylna szybke lub okolice no i ramki na rejestracje tez jakos tak zrobione można by pomyslec o tym moze jakies składki klubowe by wprowadzic i z tych pieniedzy mozna gdzies zamowic co wy nato
_________________ Gość a ja sie nie poddam zrobie ten samochód 3,5bedzie
Hej!
Sorki, że zapodam temat z klubu peugeota, ale rozwiązanie myślę godne uwagi.
Tam naklejki umieszczane są na przedniej szybie w prawym górnym rogu i na tylnej szybie w lewym górnym rogu. Jest to o tyle fajne że jedziesz za kimś to widzisz że jest klubowiczem, jedziesz przed kimś, to też w lusterku nie sposób nie zauważyć tej naklejki. Naklejki mają kształ koła o średnicy około 7-8cm.
Osobiście bardziej jestem za przyklejeniem jakiejś subtelnej, ale widocznej naklejki na szybę, klapę niż zabawa w ramki przy tabliach.
Pozdrawiam
Mój samochód:: BMW
Wysłany: 29 Maj 07, 13:41
Tak koszulki to bardzo dobry pomysl lecz wymaga duzego nakladu pienieznego, nie kazdy bedzie chcial kupic taka koszulke.... hehe ale ja na 1000000% dajcie tylko znac jak je bedziecie miec
Jak będzie mieli te koszulki to dajcie nam znać to je weźniemy z Ebsterem. Będzie przynajmniej szpan u nas w Pszczynie bo tu mało kto wie o tym klubie.
Pozdro
_________________ /// MPower BMW M3 E46----> king of the road
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum