Pisząc temat o stereotypach zucilem zartem o kalendarzu i cos mnie tknelo.
Sluchajcie a co powiedzielibyscie na zrobienie kalendarza Maxbimmer 2008
Niewiem czy takie mysli moze juz po forum przelatywaly ale niewazne teraz.
Nowy roczek tuz,tuz i akurat jest dobry czas zeby cos podzialac jakby pomysl znalazl uznanie.
Są firmy co moglyby podzialac sporo ze zdjeciami(chyba ze znalazlby sie ktos z forum kto by sie podją) ,mozna by jakis konkurs zrobic a wystarczającą nagrodą bylaby sama obecnosc autek wybranych przez np.glosowanie,albo moznaby po kilka fotek na kazdy miesiąc powklejac. Mozna by zorganizowac jakis wiekszy spot z fotografem i popozowac autkami,moznaby tez skupic sie na przesylanych zdjeciach(jak w konkursach na bmw miesiąca)rodzi mi sie setka roznych opcji dlatego narazie milkne i daje grzecznie sam goly pomysl.Co myslicie,jakies propozycje,sugestie???
Pomysł bardzo fajny w zeszłym roku załozyłem podobny temat jednak troche sie to
przeciągnęło w czasie i w rezultacie operacja zakończyła się niepowodzeniem
Z tego co sie orientowałem to cena takiego kalendarza z wybranymi zdjeciami to
koszty w okolicach 20-25zł w zaleznosci od formatu , pomysł był taki zeby
na każdy miesiąc wrzucic po 4 zdjecia obok siebie co by dawało
4x12=48 fotek + 1 na okładkę wiec mysle ze sporo autek by sie zmiesciło
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 1 Listopad 07, 12:13
Moze niebezposrednio znam ale brat mojej znajomej ma firme ktora zajmoje sie wszelkiego rodzaju grafikami.Nic nieobiecam ale sprobuje zlapac z nim jakis kontakt i sie wywiedziec czy moze on cos by mogl podzialac i jakie by to byly koszta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum