Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 9 Lipiec 06, 17:13
Propozycja !!
Czy jest taka opcja i czy inni przede wszystkich klubowicze wyrazili by chęć aby np. zalogowani klubowicze mieli inny kolor. Tak jak np. Krzysiek ma żółty , klubowicze np. zielony a inni przyjaciele marki itp. tak jak teraz.
Podstawa propozycji: Warto odróżnić tych którzy są prawdziwymi klubowiczami a nie tacy co tylko się zarejestrowali na forum (a jest tu takich chyba ponad 100).
Czy jest taka opcja i czy inni przede wszystkich klubowicze wyrazili by chęć aby np. zalogowani klubowicze mieli inny kolor. Tak jak np. Krzysiek ma żółty , klubowicze np. zielony a inni przyjaciele marki itp. tak jak teraz.
Podstawa propozycji: Warto odróżnić tych którzy są prawdziwymi klubowiczami a nie tacy co tylko się zarejestrowali na forum (a jest tu takich chyba ponad 100).
Chodz normalni userzy tez by mogli cos miec a nie taka cieniutka czcionka bez koloru ... Takie denne to
zdecyduj sie chłopie
Wybacz ze wsi nie jestem
A na co sie mam zdecydowac ? Podoba mi sie ten pomysl ale dodalem jeszcze ze normalny user tez mogl by jakos inaczej wygladac ? Bo cieniutka czcionka bez kolorku wydaje mi sie denna Kazdy ma swoje zdanie moje jest takie i napisalem je ...
A ty sie czepiasz jak by napisal ze jest fajnie a potem do bani ? ...
Mój samochód:: BMW e30 sedan m20b20
Wysłany: 23 Październik 06, 22:44
no mnie marka BMW od zawsze interesowala i wreszcie sie doczekalem swojego autka a co do przyjaciela marki BMW to moze nie do konca ale wiem ze kocham moja Bunie na zaboj ;p ona przynajmniej nie zdradza ;P hehe
_________________ W zyciu mam dwie milosci : Vivoncia i BMW ;]
Hmmm pomysł z rozróżnianiem jest średni - jaką to ma przyszłość - że co ci z kolorkiem są lepsi?? Kwestionowalne!!!!
A co do Bety to dorzuce jeszcze kilka zdań:
A poza tym to do buni pasuje tylko jeden kluczyk!!!!!!
NA buni można postawić piwo i sie nie obrazi!!!
Bunia nie mówi ze nie ma sie w co ubrać!!! A nawewt jak tak to my o tym decydujemy jakie buty i jakie spojlery!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum