MAXBIMMER jest duzo lepszą nazwą, ja jestem za bo BMW klubów to faktycznie chyba sie narobiło juz za dużo (szczególnie M power clubów). Do stronki dorzuciłbym może jeszcze jakąś księgę gości, a tak to jest juz chyba wszystko co trzeba. Co do domeny to opowiadam się za maxbimmer.pl
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Co do ksiegi gosci to mam mieszane uczucia , bo o ile wiekszosc wpisów
bedzie mialo pozytywny wydzwiek o tyle napewno zdarza sie jakies
dziwne/głupie/niczemu nie służace zaczepki i komentarze , moim zdaniem
forum zupełnie do tych celów wystarczy , jak ktos bedzie mial ochote cos
napisac to pewnie zrobi to albo w "powitaniach" albo jakimkolwiek innym
dziale forum . Ale ja nie widze zadnego problemu zeby dołaczyc
ksiege gosci .
Proponuje doinstalowac do forum skrypt ShoutBoxa zeby pod forum
wyswietlało sie okienko z takim mini czatem widocznym tylko dla osob
zarejestrowanych , prawdopodobnie spowoduje to ze "Goscie" chetniej
beda sie rejstrowac na forum nawet z ciekawosci co tez tam sie dzieje
w tym ShoutBoxie
no to super z tym skinem , mam jeszcze pare pomysłów , nie
wiem jak by wam sie to widzialo , bo chcialem zrobic jakis taki duzy
baner zeby wisiał nad forum , prawdopodobnie we flashu ale zobacze ile
to bedzie wazyło zeby nie przeciazac forumowiczów ktorzy maja modemy
a jak nie to najwyzej zrobie jakiegos GIF'a .
o w mordę jestem w shocku
jeszcze 2 miechy temu forum było martwe a teraz takie zmiany,
dzięki wszystkim , trzeba to oblać
duże podziękowania dla kjpp, Mordulca, Pershinga i wszystkich którzy pomogli rozruszać forum
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 17 Październik 05, 21:25
jak juz wyzej ktos wspomnial moze jakis dzial ze zdjeciami / filmami najlepiej podzielony ten dzial modele oczywiscie nie wszystkie ale na takie ktore sa na tym forum nie sprawdzalem ale np e30 ,e28 ,e34 i umieszczanie danego modelu w danym watku a ewentualnie jak pojawi sie model ktorego obecnie nie ma to dodac wontek odnosnie tego modelu . wtedy bedzie latwiejsze szukanie i ogladanie.
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
Pomysł zeby album był podzielony na modele jest calkiem niezly , zreszta jak
narazie wszystko w fazie testów wiec warto sprawdzic jak to bedzie wygladac
Wysłany: 17 Październik 05, 21:35
tak
aha i jeszcze jedna mala sugestia . uwazam ze powinno istniec cos takiego ze kazdy powinien w podpisie miec wypisany przynajmniej model rok i pojemnosc bo przy technicznych pytaniach nie kazdy o tym pamieta a jak by bylo tak ustalone to bylo by wszedzie i nie bylo by problemu bo z ciekaweiosci szukalem nawet czy jest ktos z e28 i nie idzie sie nic dowiedziec o aucie uzytkownika jakiegos ani z ksywy anmni z profilu ani z nikad . istnieje jakas taka mozliwosc?
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
aha i jeszcze jedna mala sugestia . uwazam ze powinno istniec cos takiego ze kazdy powinien w podpisie miec wypisany przynajmniej model rok i pojemnosc bo przy technicznych pytaniach nie kazdy o tym pamieta a jak by bylo tak ustalone to bylo by wszedzie i nie bylo by problemu bo z ciekaweiosci szukalem nawet czy jest ktos z e28 i nie idzie sie nic dowiedziec o aucie uzytkownika jakiegos ani z ksywy anmni z profilu ani z nikad . istnieje jakas taka mozliwosc?
To juz tylko by zalezalo od dobrej woli użytkowników! Nie ma opcji (na dzien dzisiejszy) w forum aby wymagala podania modelu, itp
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 17 Październik 05, 21:45
Rekin E28 ma racje to dobry pomysł jest. Wiadomo kto czym jezdzi, ja sobie wpisałem, za co nikt nie bedize chciał na tym forum teraz ze mną gadać
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
jedyne co mozna zrobic tak jak jeste to na forum BMW klub polska (www.bmw-klub.pl/forum) wymagac dodatkwoego pola obok profilu mozna je anzwac np Moje BMW
Wysłany: 17 Październik 05, 21:46
nie chodzi by bylo na sile !! jako wymagane pole nie nie nie .
chodzi poprostyu o to by bylo to jakos ustalone przecioerz nie chodzi mi o adres zamieszkania nr rejestracyjny i ksero dowodu rejestracyjnego . tylko poprostu mogla by gdzies byc widoczna taka prosba o wpisdanie danych jesli chodzi o model rok i pojemnosc
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
Wysłany: 17 Październik 05, 21:56
aha no i moze jakis dzial z podzialem tak jak galeria w ktorynm byly by skany artykulow itp fragnmentow ksiazek oblugi itp ale najlepiej bez opisu . w takim dziale moglo by spokojnie znalezc sie po troszke dla kazdej seri tak jak np dla rekinkow z tego co jest napisane w :troche histori ale najlepiej by bylo gdyby wtedy nie bylo zadnego dopisywania od siebie tyl;ko poprostu czytanie bo niektore komentarze w tym wypadku zasmiecaly by . ale np w galeri mile widziane moim zdaniem by byly komentarze .
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
aha no i moze jakis dzial z podzialem tak jak galeria w ktorynm byly by skany artykulow itp fragnmentow ksiazek oblugi itp ale najlepiej bez opisu . w takim dziale moglo by spokojnie znalezc sie po troszke dla kazdej seri tak jak np dla rekinkow z tego co jest napisane w :troche histori ale najlepiej by bylo gdyby wtedy nie bylo zadnego dopisywania od siebie tyl;ko poprostu czytanie bo niektore komentarze w tym wypadku zasmiecaly by . ale np w galeri mile widziane moim zdaniem by byly komentarze .
Prosciej - chodzi ci o dzial z roznorodnymi artykulami?
Wysłany: 17 Październik 05, 22:10
Enzo mozna tak powiedziec ale tez z podzialem na modele o ile artykulow itp bylo by duzo ale najlepiej by bylo gdyby tak jak to napisal kjpp stronka ruszyla wtedy galeria mogla by byc tam tak jak i artykuly.
kjpp o to dokladnie mi chodzilo.
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum