YontecK
Mój samochód:: BMW E30, M40 oraz E32, M30B35
Wiek: 24 Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 29 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 6 Styczeń 08, 02:15 YontecK wita:)
Witam wszystkich forumowiczów!!!
Dziś rano zarejestrowałem się na Waszym (a teraz już Naszym) forum!
Chciałbym się przedstawić, Nazywam się Andrzej i pochodzę z okolic Grodziska Maz. Moja przygoda z marką BMW zaczęła się w zeszłym roku, kiedy to nabyłem moje pierwsze auto, czarne BMW E30 z silnikiem M40 1,8l. Auto nie było w dobrym stanie, ale korzystając z tego że mam dwie sprawne ręce, troche miejsca w garazu, wolny czas oraz dostęp do dużej ilości tematów na forum postawiłem je na nogi i jeżdzę nim do dziś. W miarę jedzenia apetyt rośnie i z takiego właśnie powodu nabyłem dwa tygodnie temu limuzyne E32 z dużo większym silnikiem niż w poprzednim autku M30B35. Kolejny samochód w którym trzeba pogrzebać, ale myślę że warto... BMW to piękne samochody.....
Starczy tego nudzenia!!! Pozdrawiam Wszystkich!!!
_________________ (OO=[][]=OO)
Ostatnio zmieniony przez YontecK 6 Styczeń 08, 02:22, w całości zmieniany 1 raz
YontecK
Mój samochód:: BMW E30, M40 oraz E32, M30B35
Wiek: 24 Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 29 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 6 Styczeń 08, 23:28
Cześć!!! Jak tylko odsnieżę co nie co to fotki się zrobi:)
Dziś u mnie pogoda nie rozpieszcza, ale za to kupa zabawy była Kilka zakrętów bokiem plus kilka mniej kontrolowanych poslizgów, ale wszystko odbyło się bez strat materialnych hehe:)
Pozdrawiam!!
[ Dodano: 7 Styczeń 08, 01:03 ]
Obejdzie się jednak bez odsnieżania. Wygrzebałem kilka fotek z sierpnia zeszłego roku. Zdjęć E32 jeszcze nie posiadam, ale już w krótce ;P
I co myślicie o Maleństwie? Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum