Siemka , juz pare razy widzialem Twoja bume na miescie ale nie wkładałem ulotki
klubowej za wycieraczke bo myslalem ze to auto jakiegos starszego jegomoscia
Tak czy inaczej witam na forum i zapraszam na spocika najblizszego
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 4 Maj 06, 10:41
To prawda podwójny wydech (aktywne 2 rury) mylą. Ale inna sprawa 2.8 to mało do takiej budy dla osób które za priorytet uznają "pierwszy ze świateł" (chociaż nie mówie ze to zły priorytet bo każdy ma swoje fazy jeden lubi palić gumę a drugi pucować auto na okrągło).
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 4 Maj 06, 12:49
Nie jest tak zle z tym 2,8
Na tiptronicu jakos startuje z tych swiatel ...
Ech , chcial bym ten motor u siebie
Tak zadam pytanie z Ciekawosci , czy bywasz moze czasem na solarium na legnickiej w tym niebieskim bloku kolo wypozyczalni Beverly Hilss ??
Wysłany: 7 Maj 06, 17:15
Z tym piękna to bym nie przesadzał > akurat przed malowaniem jest lekko w łaty .... szczególnie przodzik i prawy bok ale na felgach od E60 wygląda już znacznie lepiej !
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 7 Maj 06, 19:17
olejus napisał/a:
Z tym piękna to bym nie przesadzał > akurat przed malowaniem jest lekko w łaty .... szczególnie przodzik i prawy bok ale na felgach od E60 wygląda już znacznie lepiej !
Wysłany: 8 Maj 06, 18:17
Cytat:
Do lakierowania calego auta i tak chyba beda Ci demontowac wszystko ?
Byłem u blacharzo/lakiernika i wyjaśnił mi że przyciemnienie teraz szyb nei ma sensu gdyż tylna szyba jest klejona i będą ja wycinać.
Otóż dodał że być moze nic by sie nie stalo samej foli ale na wszelki wypadek wstrzymał mnie !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum