_________________ Bmw Power
Dlaczego Małysz ma na głowie kask ochronny w czasie skoków?
- Na wypadek zderzenia z balonem meteorologicznym.
gg 4364098
email jasko2005@op.pl
gg 4364098
email jasko2005@op.pl
narazie niema co ogladac bo jest czesciowo rozebrana ale mam cicha nadzieje ze w tym tygodniu wyjedzie z warsztatu z zrobionym silnikiem (walnieta uszczelka pod glowica) puzniej mala blacharka i nowa szyba jak dam rade to przyjade nia 04,12,2005
a jak nie to i tak przyjade Kotletem czyt. Kadet bo na Z4 mojego Bossa narazie niemam co liczyc sprawa utknela w sadzie i najszybciej to na wiosne
_________________ Gość a ja sie nie poddam zrobie ten samochód 3,5bedzie
gg 4364098
email jasko2005@op.pl
O to spoko rejony , kilka osob znam z brzegu , nie wiem czy Pieszy jeszcze mieszka
w brzegu ale moze pamietasz taka zółtą syrene 105 z silnikiem od opla vectry
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 30 Listopad 05, 15:26
no właśnie, Pieszy nie jest z jagodna, swego czasu zafascynowany byłem jego syreną i błądziłem po necie trafiając na jego stronę w której adrsie jest nawet ,,..jagodno..''
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 30 Listopad 05, 15:34
właśnie ja też tym sie kieruje pozatym pare razy widziałem go koło siebie
A ta syrena jest śliczna!!!! I całkiem przyjemnie musi jezdzić
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
witam. chciałem sie przywitać. jestem posiadaczem bmw 318(juz drógie) ale tą stronke dopiero teraz odkryłem, wczesniej tylko wiedziałem o forum beemka klub. widze ze z wrocka jest całkiem sporo posiadaczy e30.
pozdrawaim jarek
Pieszy mieszkał w Brzegu teraz mieszka w jagodnie , ale tylko napisałem to
po to zeby sie zapytac czy lu753 pamietał moze jego syrene jak smigala jeszcze po BD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum