Wysłany: 6 Wrzesień 07, 07:59 Witam wszystkich użytkowników BMW
Szymon wszystkich wita Was!
Jak wiadomo samochody BMW wykreowały pewien stereotyp, że jest to auto dla tzw. "karków" czy "dresów" i do pewnego czasu też tak sądziłem. Uważałem również, że poza Mercedesem nie ma lepszego auta, do póki nie usłyszałem dźwięku 6 cylindrów w BMW E34 524 i od razu zakochałem się w tym brzmieniu. Jak na razie auta BMW nie mam, ale przymierzam się do zakupu E34 524, dlatego też postanowiłem zarejestrować się na tym forum i po zakupie na pewno będę biernie uczestniczył.
Pozdrowienia!
nie chcialem BMW poki w nie nie wsiadlem. I od tego czasu zmieniam okolicznosciowo tylko na sluzbowe (niestety albo i stety octavia..) 5-teczka zaskoczy cie wygoda i zwinnoscia mimo gabarytu:)
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 18 Wrzesień 07, 11:58
simka
do zobaczenia na spocie
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 22 Wrzesień 07, 06:58
witam
a widzisz jednak szesc cylinderkow jest nie do podrobienia
i mozna sie w tym silniku zakochac
tak na marginesie maly przykladzik:jakis czas temu byl u mnie kolega z zona...
maja zamiar a raczej kumpel ma zamiar kupic e30 m20b20 lub m20b25...
ona obejrzala i powiedziala noo ladne
jak odpalilem silnik zobaczylem przyjemny usmieszek na jej twarzy i od razu wyskoczyla z pytaniem ... chcesz sprzedac autko?? ...
no to koniec wywodu
pozdro
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum