Wysłany: 30 Lipiec 07, 01:30 Witam wszystkich ponownie:)
Wczoraj mialem dachowanie moja bunią w rowie przed Jagodnem lecialem około 50m ciesze sie ze mialem bmke bo ona uratowala mi życie gdyby to bylo inne auto to niewiem czy pisałbym jeszcze tutaj na tym forum zdarło mi połowe naklejki z logo MAXBIMMER mam nadzieje ze na nastepnej tez je nakleje powiem jedno po paleniu gumy zmieniajcie kapcie pozdro
Wysłany: 30 Lipiec 07, 15:27 Re: Witam wszystkich ponownie:)
trumexx napisał/a:
Wczoraj mialem dachowanie moja bunią w rowie przed Jagodnem lecialem około 50m ciesze sie ze mialem bmke bo ona uratowala mi życie gdyby to bylo inne auto to niewiem czy pisałbym jeszcze tutaj na tym forum zdarło mi połowe naklejki z logo MAXBIMMER mam nadzieje ze na nastepnej tez je nakleje powiem jedno po paleniu gumy zmieniajcie kapcie pozdro
Hej, rzeczywiście niemiecka solidność na pewno w takich sytuacjach pomaga. Co prawda widziałem testy NCAP'u z E36 sedan (brak info o Compactach) i średnio dawał radę...
Napisz coś więcej o kraksie i może jakieś fotki KU PRZESTRODZE dla nas wszystkich.
Bumci szkoda, ale zdrowie rzecz najważniejsza. Dobrze, że możesz jeździć kolejną. Oczywiście naklejki gratis od firmy
spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 1 Wrzesień 07, 19:03
hehe po paleniu gumy zmieniakcie kola bo gumy juz nie bedzie hehe
fakt bawara dobry sprzet i nie jednemu uratowala zycie
wiem bo znam kilku takich ktorzy mieli fart
pozdro
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum