Wysłany: 25 Lipiec 07, 23:28 Witam wszystkich pięknie :)
Witam wszystkich, jako szczęśliwy i nieszczęśliwy posiadacz 328i Dlaczego nieszczęśliwy ? Bo kupiłem auto w kiepskim stanie i doprowadzam go do porządku.. i jeden problem spędza mi jeszcze sen z powiek, ale o tym raczej na forum technicznym napiszę. Zdjęcia auta wrzucę dopiero we wrześniu jak już będzie definitywnie doprowadzone do porządku
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Cześć Satan,
Czemu sugerujesz, że jesteś {nie}szczęśliwym posiadaczem. Tylko i wyłącznie szczęśliwym.
Autko masz fajne, możesz wrzucić foty, które widziałem już gdzieś indziej. Na prawdę fajowy wóz i super silnik. A robić to trzeba też w "prawie nowych" po wyjeździe z salonu. Także jak na te roczniki i przebiegi to auta są super. Poza tym trójeczka do moda i tunki jest OKI.
No to naraz i trzymaj się swojej buni mocno (zwłaszcza na zakrętach), no i nie przesadź jak z D. L.
witam witam
powodzenia z doprowadzaniem autka do porzadku
pozdo
Jak na chwilę obecną udało się:
Zrobić definitywny porządek z silnikiem (głowica, pierścienie, panewki, uszczelka visco, pompa wody), naprawić abs, odnowić kierownicę, założyć nową gałę biegów, oponki, zrobić porządek z zawieszeniem, wymienić wszystkie płyny, sprzęgło, koło zamachowe 2 masowe sprzęgła (zabolało!), zrobić porządek raz na zawsze z urwaną poduchą skrzyni biegów... obecnie auto jest lakierowane - całość jednak
Potem zostanie już tylko wymienić prawą zwrotnicę i łożysko, wymienić lewą fotela kierowcy i obicie i to koniec Wprawdzie poci się lekko pompa wspomagania, ale nie jest to groźne, więc na chwilę obecną nic z tym nie robię.
Napewno auto jeździ i sprawuje się powiedzmy o 50% lepiej niż w momencie zakupu, są zdjęćia przed, w trakcie i będą po Już lada dzień
p.s. w celu wkurzania lokalnych tunerów i oszpecenia auta, walnąłem mu śliczną naklejkę na klapę- 316i
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Ostatnio zmieniony przez SataN 27 Wrzesień 07, 03:42, w całości zmieniany 1 raz
p.s. w celu wkurzania lokalnych tunerów i oszpecenia auta, walnąłem mu śliczną naklejkę na klapę- 316i
hehe... no ladnie ... bylo kiedys na allegro m3 z nalepą 318is - to musialo wkurzac
no to nic tylko czekac na fotki
Jest jest jest jest JEEEEEESTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!! czarne śliczne, już nie tylko jeździ ale i wygląda jeszcze tylko jedna polerka do szczęśćia co by się świeciło bardziej od salonowych i mała personalizacja znika 316i, pojawi się 666i z dopiskiem devil inside... rzeźbione laserem w inoxie a na listwy z boku "satan"
witam witam i w końcu pokazuję co tam wymodziłem przez ten cały czas... narazie mało tego... ale jest koło 600 mb tylko nie mam czasu przejrzeć specjalnie bo ciągle zaganiany jestem, tak czy siak... świeci się już jak psu dzwonki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum