Wysłany: 22 Wrzesień 07, 13:44 Witam wszystkich milosnikow smigielek
Witam na imie mi Piotr jestem nowy na waszym forum.W BMW jestem zakochany po uszy od dziecka,zawsze mnie pociagalo to smigielko na masce hehe,moim pierwszym modelem bmw ktore kupilem byl rekinek z 81 z silnikiem 1.6 po okolo roku uzytkowania przesiadlem sie na e-30.Mialem dwie sztuki lecz dwa lata temu musialem sprzedac z powodu emigracji zarobkowej do anglii
Wiem ze w polsce jest bardzo ciezko z roznymi czesciami do i tu moge pomoc komus kto chcialby np.barany zwykle lub pod turbo itd. http://cgi.ebay.co.uk/BMW...1QQcmdZViewItem
Od razu chce zaznaczyc!!! ze nie chce na tym zarobic ani grosza jesli cos kogos interesuje moge to wylicytowac i wyslac do polski,bez problemu chce poprostu pomoc komus kto wie czego chce.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
wiesz modulec dla ciebie to moze smieszne ale nie moja wina ze w naszej ojczyznie nie ma jak sie rozwinac a probowalem juz wielu zeczy by osiagnac jakis sukces bez skutkow.
wiesz modulec dla ciebie to moze smieszne ale nie moja wina ze w naszej ojczyznie nie ma jak sie rozwinac a probowalem juz wielu zeczy by osiagnac jakis sukces bez skutkow.
Moja odpowiedz/powitanie nie miały bynajmniej charakteru przesmiewczego a wrecz przeciwnie , wiem jaka sytuacja jest w naszym pieknym kraju , dlatego szanuje ludzi za to ze potrafią sobie radzic w takich bądz co bądz "oryginalnych" czasach
Wiec jeszcze raz witam na forum a co do spota na wyspach to sam sie przekonasz ze za jakis czas będzie to możliwe
Niestety emigracja to coraz częstsze zjawisko - ja też niestety zostałem zapłodniony tą myślą... no ale skoro "nasi" pracodawcy wolą zatrudniac pracowników ze wschodu (patrz ostatnio rozpadające się ściany nośne nowiutkich wieżowców we wrocku) więc i ja coraz śmielej myślę o wyjeździe....
Zapraszam bardzo kolegow im nas tu wiecej tym lepiej hehe a poza tym powiem wam ze jest tu lzej zyc niz w polsce ,kocham swoj kraj lecz przez tych jelopow wiadomo o kogo chodzi jestesmy zmuszeni opuscic ojczyzne i rodziny.
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 24 Wrzesień 07, 18:58
Witam! Ostatnio z warsztatu w którym pracuje odeszło 3 kolegów. Ja też myślałem o wyjeździe,ale dostałem sporą podwyżke i narazie zostaje. Nie wiem na jak długo,bo jak słyszę ze kumpel(też lakiernik) robi to samo a zarabia ok.5 razy więcej to myśle czy nie lepiej zostawić tu wszystko i jechac pracować za normalne pieniądze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum