Piter_yo
Mój samochód:: inne niz BMW
Wysłany: 22 Czerwiec 07, 13:36
Zeby nie zasmiecac forum, to przywitam sie w istniejacym watku, wiec witam
Troszke o sobie:
Jestem studenciakiem na pwr, zawsze chcialem miec bunie, na poczatku e30, a teraz choruje na e 36, i glownie zarejestrowalem sie na tym forum, zeby rozeznac temat apropo kupna e36, po wakacjach bede mial troszke kasy do wydania i w zasadzie nie wiem z jakim silniczkiem kupic i z jaka buda, a teraz moje pytania :
-podoba mi sie coupe ale z drugiej strony kombi jest praktyczniejsze, wiec ktore kupic?
- wzgledy oszczednosciowe, w czase eksploatacji tez w pwnym stopniu odgrywaja role, a wiec lepiej 318TDS czy zagazowana 32x? gazu za bardzo nie lubie i tez nie wiem jak bunie to znosza?
z tego co wiem to w tds nie znajde cupety?
i fajnie by bylo jak bym wiedzial ile euro w rajchu poszczegulne bimmerki chodza, bo ebay nie jest wykladnikiem, czy jakies tam mobile.de, czy autoscouty
i jak sie klasyfikuje, moc zagazowanej benzynki a tds'a?
poztrawiam
Piotrek
Mój samochód:: 318 tds
Wysłany: 23 Czerwiec 07, 14:43
YO
Co do kupna Piter to zastanów się nad tds dosyć skomplikowany jak dla mnie wcześniej śmigałem W124 ale zwinny i w miarę oszczędny polecam
Witam na forum
_________________ BMW
Piter_yo
Wysłany: 23 Czerwiec 07, 14:54
wlasnie, tak sobie mysle to chyba juz padnie na touring'a w tds'ie tylko teraz pytanie czy 318 czy 325 , ile pali ten i ten?
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 23 Czerwiec 07, 16:07
Siema!
325 tds to potwór,prawie fruwa,ale 318 też nieźle wymiata. Zależy jak tym bedziesz jeździł,jak masz ciężką nogę to koło dychy możesz liczyć. Ja bym wybrał 325tds,moc zaje...sta. Pozdro.
Piter_yo
Wysłany: 26 Czerwiec 07, 00:28
a teraz pytanie, jako rozpoznac, czy klekot jest zajechany, bo w benzynie panewki i zawory mozna usluszec, a przy klekocie to jedynie co wiem, to mozna sprawdzic czy kopci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum