Witam wszystkich!! Mam na imie Marcin i mam 26 lat.Pochodze z Wroclawia a dokladnie z Radwanic pod Wroclawiem ale obecnie przebywam w Anglii.Od pol roku jestem posiadaczem wspanalej buni E-36 325i,jestem bardzo zadowolony z tego auta i mam nadzieje ze tak juz zostanie:-))
_________________ Mam dwie slicznotki,jedna to moja bunia a druga to moja najukochansza zonusia:-))
Ostatnio zmieniony przez sikorek80 19 Luty 07, 20:37, w całości zmieniany 2 razy
... witam na forum , co raz wiecej beemkowiczów bryka do UK , niedlugo
jakas filie bedziemy musieli utworzyc na wyspach
PS jak wyglada sprawa z ubezpieczeniem beemki na wyspach ? od czego zalezy
stawka i ogolnie jakbys mogl napisac co poza ubezpieczeniem trzeba zapłacic ?
Pozdrawiam i oczywiscie zapraszam na spota , moze jakos sie z Tomskim zgracie
zawsze to taniej na bajurke wyjdzie
Witam cie mordulec Jak moge zapytac to gdzie mieszkasz bo twoja buziunia cos mi znana jest Powiem Ci szczerze ze dokladnie nie wiem jak wyglada sprawa tu u nas w Anglii z ubezpieczeniem na auto bo ja mam auto z polski i takze uzywam tu polskiego ubezpieczenia i to mi wystarcza i zadnych innych dodatkowych papierow i dodatkowych oplat nie potrzebuje.Z tego tylko co wiem to stawka na ubezpieczenie tu zalezy od rocznika auta,pojemnosci silnika i od tego jak dlugo posiadasz prawo jazdy i czy jezdzisz bezkolizyjnie.
_________________ Mam dwie slicznotki,jedna to moja bunia a druga to moja najukochansza zonusia:-))
Ostatnio zmieniony przez sikorek80 19 Luty 07, 21:47, w całości zmieniany 1 raz
No przyznam ze nawet jak dla mnie to sie fajnie jezdzi z kierownioca po lewej stronie a co smieszne to do pracy jezdze swoim autem czyli z kierownica po lewej stronie a w pracy jezdze pogotowiem technicznym i autobusami z kierownica po prawej stronie,wiec calkiem zabawnie Bokse bardzo dobrze znam i zgadza sie ze mieszkamy jak przez plot
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum