Wysłany: 13 Kwiecień 06, 02:09 Witam jako nowy użytkownik forum
Witam wszystkich. Mam na imie Bartek, mam 20 lat i posiadam przeslicznego rekinka 320
Z tego co widzialem to raczej jestem jedyny w posiadaniu tak starego autka mam nadzieje, ze to nie bedzie Wam przeszkadzac.
Co prawda nie jestem z Wroclawia ale studiuje we Wroclawiu i tutaj spedzam wiekszosc swojego czasu. Jeszcze raz witam i pozdrawiam.
Hmm na 23 raczej nie zdaze reksia przygotowac :/ ale nastepnym razem czemu nie. A mam pytanie... leci ktos na majowke do Torunia 29 kwietnia?
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 13 Kwiecień 06, 07:15
Witaj , swietne autko masz , moj ojciec kieedys daaawno temu takowe posiadal
A to ze ty takowe posiadasz to nie wiem czemu by nam mialo przeszkadzac , raczej nie jestesmy grupa ktora wybiera ludzi w zaleznosci od posiadanego auta
Jak bys mogl wrzuc kilka fotek jestem ciekaw jak sie prezentuje .
Co do majowki w toruniu , prosze bardzo tutaj masz link do tematu
Majowka Torun
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 13 Kwiecień 06, 09:20
siema siema.... kolejny rekin na forum ależ te samochody piekne sa szacuneczek za stan rekinka, witam i zapraszam do forumowania oraz odwiedzania spotów
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
A Twojego rekina to juz widzialem w Toruniu chyba , jesli to ten sam co mysle to super sie
prezentuje
Stał z innymi rekinami na wydzielonym placu na trawce. Było to na zlocie w lipcu rok temu.
Co do fotek to jak bede we wrocku to wrzuce cos wiecej bo tam mam na kompie. Rekin wyglada teraz jak na pierwszej fotce. Jest jeszcze duzo do zrobienia (troszke odmalowac i wymienic tlumik bo teraz mam z tylu wiecj wystajacych rur niz tylniego pasa ) ale kocham to autko i jak bede kiedys przy kasie to zrobie je od podstaw na tip top
A na spota wpadne napewno ale nie wiem czy sie wyrobie na 23 kwietnia.
Podrawiam
Mój samochód:: bmw e 34 2.5
Wysłany: 14 Kwiecień 06, 23:26
witam bart ten model byl moim 3 samochodem i ma do niego za...sty sentyment mialem 318 ktora kupilem od mojego sasiada ktory trzymal ja w garazu a nikt o niej nie wiedzial miala pojedyncze swiatla z przodu i lusterka na drzwiach w chromie jezdzi do dzisiaj nia chlopaczek ktory ja ode mnie kupil pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum