Wysłany: 11 Grudzień 05, 20:48 WITAM I ZAPRASZAM NA FORUM gazety BMWtrends...
witam tu mapet nie mam bmw ale chcialem zaprosic...
uwaga !! mam przyjemność zaprosić na nowe forum gazety "Trends" -> http://www.trends.com.pl/
... a konkretnie na forum miłośników BMW...
Ta gazeta jest o WAS i dla WAS, więc jeśli chcecie mieć wpływ na wygląd i zawartość gazety to serdecznie zapraszam!
W Trends mają być polskie auta, polskie kluby, polskie zloty i to co chcecie!
Użytkownicy mogą dostarczać nowych pomysłów, artykułów i tematów do gazety jak również sugerować czego oczekują od gazety co
by zmienili, a co im się podoba!
Możecie zaprezentować Wasz klub...
Można prezentować Swoje auta, które mogą znależć sie w czasopiśmie...
... ogólnie można poruszac dowolne tematy dotyczace marki BMW!!
Z miłą chęcią przyjmujemy na forum różnego rodzaju porady, pomoce i inne typu jak coś zmodyfikować, przerobić naprawić i inne
natury technicznej, które mogą stać sie artykułem w gazecie...
POPROSTU WSZYSTKO CO BMW-maniakom przyjdzie do głowy!
...w miarę możliwości i potrzeb będziemy rozwijać nowe działy!
sa i na forum jest temat gdzie redaktor przeprasza za popelnione bledy.. sa to glupie "kaczki" drukarskie ale fana bmw moze to razic jak najbardziej np M6 zamias m5 kolo fotki no ale z tym to jzu zapraszm na forum juz 1 kolega jedzie gazete mysle ze jednak bedzie lepiej i zapraszm
pzdr
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 12 Grudzień 05, 12:46
Witamy mapet, myśle że większość użytkowników bedzie przeglądała także tamto forum. A teraz mały OT, jako że mam możliwość to chciałbym pogratulować twojego golfika, czytąłem o nim na forum.tuning.pl i jestem pełen podziwu i szacunku
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum