Mój samochód:: BMW e30 sedan m20b20
Wysłany: 6 Październik 06, 11:35
no wlasnie autko nabylem od kuzyna a taki psikus za mala kase ale kasa niewazna silniczek jest przekladany z tego co wiem. Aktualnie furka stoi u znajomego mechanika sprawdza poprawnosc ustawienia rozrzadu zaworow i ogolnie przegladzik robi bo niejest pozbawiona kilku mankamentow. Silnik jak jest zimny to nie trzyma obrotow i gasnie (na lpg tez ) wiec zaczalem szukac usterki od mechanicznej strony.
A o mnie no coz roznymi autkami sie jezdzilo ale zawsze to byl tylni naped a jezeli tylni naped to tylko BMW no i w ogole e30 z tym silnikiem to moje marzenie bylo a bylo bo sie spelnilo teraz poznaje autko ucze sie co i jak gdzie i po co
_________________ W zyciu mam dwie milosci : Vivoncia i BMW ;]
Wysłany: 9 Październik 06, 21:19
a myslalem o Tym jak najbardziej w moim miescie powstaje Klub BMW z tego co rozmawialem z chlopakami wiec moze wpadniemy wieksza grupka kiedys w koncu blisko jest
Wysłany: 20 Październik 06, 10:35
wyglad jaknajbardziej bez rzadnych wyimaginowanych dziwactw ;] ale mysle prysnac na bialo z domieszka perly 16x9 borbet black hella ;]i delikatna gleeba tylko niewiem skad sianko wezme na to ;P
wyglad jaknajbardziej bez rzadnych wyimaginowanych dziwactw ;] ale mysle prysnac na bialo z domieszka perly 16x9 borbet black hella ;]i delikatna gleeba tylko niewiem skad sianko wezme na to ;P
daszm rade powoli a zrobisz co trzeba ...
moja tez jezdzila i czekala na fundusze do wczoraj ;]
Wysłany: 20 Październik 06, 12:34
poki co mechanika i blacharz niestety jest lekko zapuszczona przez poprzeniego wlascicela ale cos z tym zrobie tragedii wielkeij niema serduszko ma w porzadalu a to najwazniejsze no i dusze chyba tez ma bo ciagle o niej mysle cholerka a kumpel mowil nie kupuj BMW bo wpadniesz no i stalo sie
[ Dodano: 23 Październik 06, 23:05 ]
no to w galerii safotki mojej kochanej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum