Siemka,
żeby być maxbimmerką nie musisz mieć auta - ważne co o nich myślisz Na pewno się dorobisz własnej
Dokładnie tak jak pisze KOSA - jeśli dotrzesz na miejsce wyjazdu na pewno znajdzie się dla Ciebie miejsce
PS.
A czy przypadkiem nasz poczciwy Nibiru nie pisał ostatnio "szukam maxbimmerki"
Pozdr.
Wysłany: 7 Marzec 07, 10:37
Tak jak wcześniej szanowni Koledzy napisali wystarczy przyjść na spota i ktoś na pewno Ciebie zabierze (tak jak zabrał mnie kiedyś Kosa do Sobótki).
Mój samochód:: dopiero będzie
Wiek: 30 Dołączyła: 28 Sty 2007 Posty: 23 Skąd: Wrocław, Poland
Wysłany: 7 Marzec 07, 22:16
może być kierowca w spónicy? :-)
w takim razie... bardzo chętnie... tylko zastanów się najpierw... czy aby chcesz dać poprowadzić samochód osobie, dla której najważniejszy w samochodzie jest "gaz"...
Tucholski BMW Drifters Club poszukuje hostessy na pierwsza impreze po poście w klubie:
"panie i panowie juz w kwietniu w Klubie Nova będzie można zobaczyć na zywo Drift Maniaków z Tucholi czyli Qrax i CzercziLLo BariLLo MamiTo Fenito wraz z ich hostessą"andzią" ktora bedzie rozdawałą zdjęcia z autografami. serdecznie zaprawszamy juz na pierwszą dyskotege do kluby NOVAAAAAAA "
"panie i panowie juz w kwietniu w Klubie Nova będzie można zobaczyć na zywo Drift Maniaków z Tucholi czyli Qrax i CzercziLLo BariLLo MamiTo Fenito wraz z ich hostessą"andzią" ktora bedzie rozdawałą zdjęcia z autografami. serdecznie zaprawszamy juz na pierwszą dyskotege do kluby NOVAAAAAAA "
Wysłany: 7 Marzec 07, 23:42
ERHABE napisał/a:
andzia napisał/a:
kolekcjonujesz zdjęcia pięknych kobiet?
więcej informacji na temat zdjęcia... poproszę... bo mam 40 Gb na kompie...
Aż takiej ilości nie potrzeba wystarczy jedno poglądowe, jesli jestes zainteresowana impreza miesci sie w Lubiewie woj kuj-pom
jeszcze tylko kiedy?
dokładnie...
//Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają - narkotykom powiedz NIE!
Wysłany: 11 Marzec 07, 09:47
szawlik napisał/a:
andzia nie musisz szukać Maxbimmera on sam cie znajdzie
Tylko muszę dać mu wreszcie szansę :-)
Pewien mężczyzna popadł w kłopoty finansowe. Jego firma popadła w długi, stracił samochód, bank chciał zająć dom. Postanowił zagrać w lotto. Niestety nie wygrał. Modli się więc do Boga:
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto!
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?!
Znowu wygrał ktoś inny.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten kupon!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum