Mój samochód:: 316 i
Wysłany: 20 Marzec 08, 23:42 Szacuneczek
Witam wszyskich! Aktuanie mieszkam w Londynie i mam furkę z kierownicą po nie właściwej stronie Ale zawsze na masce znaczek śmiga jest Narazie jedynie 316 bo ubezpieczenie tutaj cholernie drogie. A mam dopiero 24 lata.
spoon112
Mój samochód:: BMW 525TDS E-39
Wysłany: 21 Marzec 08, 22:45
Witam wszystkich serdecznie. Bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do grona wielbicieli BMW. Moja przygoda z tymi cudnymi autami zaczęła się jakieś 9 lat temu, kiedy to ojciec zakupił pięknego rekina E28. Autko z silnikiem TD śmiga dalej, już jakieś 400 tyś. zrobione:-D, moim zdaniem jedno z bardziej udanych konstrukcji firmy z Monachium. Jednak przyszedł czas na zmiany i niedawno stałem sie posiadaczem pięknej piąteczki E-39 w TDS-ie. Wbrew trudnej opinii co do tego modelu silnikowego mam nadzieje ze autko będzie mi troszkę służyło.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum