Wysłany: 25 Marzec 06, 19:08 Pozdrawiam wszystkich,ktorzy wierza w swoje bunie ;)
W sumie nowy,ale juz od dawna ujezdzam bunie
Aktualna ma przejechane 290tys km
fajnie by bylo,gdyby po przywiezieniu z germany nie byla katowana przez wiesniakow
Jak ja kupilem,to mialem duzo pracy i jeszce troche pozostalo,zeby wstydu nie przynosila
Ale zawsze to bunia,a nie jakis smiec...
pozdrawiam
i do zobaczyska jutro na spocie (zabieram ze soba 11 beemek kumpli,jak wszystko dobrze pojdzie)
no,ajk znalaelem klub i sie zatrejestrowalem,to zarzucilem temat kumplom
i w sumie kazdy kazdemu zarzucil i sie uzbieralo z parafii
ruszamy o 13:30 z ul. prusa na spot w 11 beatek
no chyba,ze ktos da plame
Siemana 290tys to w 535i jest połowa zycia tego silnika
Freex miał taką sama jak sprzedawał to miała 550tys i spokojnie zamykała licznik
no tylko,ze moja po niemcu przez prawie rok katowal pewien wiesniak:/
jakbys widzial opony,z ktorymi ja kupilem,to bys mogl sobie wyobrazic,co przeszla
(mowie o porzadnych michelinach TRX,ktore bardzo ciezko zajechac)
Siemana 290tys to w 535i jest połowa zycia tego silnika
Freex miał taką sama jak sprzedawał to miała 550tys i spokojnie zamykała licznik
no tylko,ze moja po niemcu przez prawie rok katowal pewien wiesniak:/
jakbys widzial opony,z ktorymi ja kupilem,to bys mogl sobie wyobrazic,co przeszla
(mowie o porzadnych michelinach TRX,ktore bardzo ciezko zajechac)
A to inna sprawa jak ktoś ją troche pomęczył to nie ma przebacz
Ale i tak nie masz co narzekac bo ładnie lata bokiem
Albo mi sie wydaje albo Twoja buma sporo czasu stała przy grunwaldzkim(jadąc od klinik
na Skłodowskiej to przy samym prawie grunwaldzkim po prawej stronie) , najpierw chyba
bez tablic albo na niemieckich bo te co masz teraz to sa widac po numerach dość nowe
no stala tam,bo tam mieszkam
a stala z miesiac na poznanskich blachach,potem przerejestrowalem na wroclaw
no a krecila fajnie,bo szpere ma
ja krecilem na gazie
jak wymienie pompe paliwa i przeplywomierz (zabite przez poprzedniego wlasciciela),to dopiero bedzie rwala asfalt
aha... jak ktos ma jakies opony 225/55/16 za nieduza kase,to jestem zainteresowany
ładna bunia, ładnie chodzi , ładnie lata bokiem dbaj o nią
pozdro
ps. jeżeli dobrze kojaże to kołpaczki są troche ten tego
no kolpaki sa takie,a nie inne,bo mam fiola na punkcie gwiazd 5-6 ramiennych,a takich nie ma w ofercie najlepszej marki na swiecie
naklei sie znaczki na nie i bedzie dobrze,ale i tak zaniedlugo stawiam ja na 6-cioramienne szestanstki (tylko uzbieram na opony)
Witam sąsiada słyszałem że z dzielnicy parę autek na zlota się udało-fajnie
ooooooo.. kogo ja widze...
no bylo zajefajnie... myslalem,ze moja mi wstyd przyniesie,bo poki co,to tylko na gazie smiga,ale atmosfera zrobila swoje i troche ja pokrecilem na "zapalniczce"
troche,tzn dopoki wskazowka temperatuty nie wlazla na czerwone pole
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum