siemka wszystkim po raz wtorny mam zamiar znow powrocic w barwy bialo niebieskie wiec mam pytanko co myslicie o e32 3.0 automat 91 rok jakie wady zalety spalanie i ogolne opinie prosze o rady pozdrawiam
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 12 Lipiec 07, 07:51
Siemanko! Kumpel ma taka E32 na full opcji. Troche za słaby motor,ale mnie i tak wciąga. On ma w ręcznej skrzyni i ciężko mu kapcia przypalić,ale jakoś to jedzie. Jego jest na glebie,czarna,czarne szybki itd.kozak jakich mało. Wszystko co sie da ma w elektryce,nawet lusterko wewnętrzne ma pamięć i po włączaeniu świateł samo się ustawia.Pali mu niedużo,bo 15-18gazu na miejscu,na trasie nie wiem. A ile masz za nią dać?
witaj bracie blizniaku
jak widzisz mercedesy mi niesprzyjaja poprostu ten producent nieprzewidzial mnie jako kierowcy mimo duzego motoru jaki mialem bo 2.6 w mb 190 po raz drugi uszkodzilem 2 silnik wiec postanowilem wrocic do sprawdzonej marki tylko tym razem do modelu 7 narazie jestem w fazie poszukiwawczejh siodemki (bo kupic to nie problem)ale jakos niebawem pochwale sie fotkami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum