Witam. Na wstepie serdeczne przywitanie z koleżankami i kolegami z forum. Jestem tu nowa ale mam nadzieje, że wyniosę stad sporo pożytecznych wiadomości...
Na spoty będziesz miała kawałeczek, ale skoro ekipa z Leszna mogła - to dla Ciebie tylko 70 km dalej (no w sumie 140 )
Ale do pisania postów oraz czynnego udzielania się na forum nie potrzeba mieszkać na dolnym śląsku.
A może się przeprowadzisz ????
PS. Ja mieszkałem 74 km od Poznania
Pozdr.
Ostatnio zmieniony przez bazylfox 20 Marzec 07, 16:13, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: bmw E36 Vanos i Cinquecento
Wysłany: 20 Marzec 07, 16:22 :)
Dyzio 735 czesc
[ Dodano: 20 Marzec 07, 16:29 ]
bazylfox napisał/a:
A może się przeprowadzisz ????
na spoty jak najbardziej ale z ta przeprowadzka odpada w pozku mam swoje mieszkanko, psiaka, rodzinke, prace sa jak moje kule u nogi i mnie tu trzymaja chociaz moze.. wroclaw to calkiem sliczne miasto moze pojade kiedys na jakis spocik i juz zostane ;P
Elmo
Mój samochód:: Bmw E-30 320i
Wysłany: 20 Marzec 07, 20:05
Trolu ceść
Zawsze podoba sie nam to co nie nasze.... ha ha ja akurat wiele razy byłam we Wrocku i uważam, że jego klimat jest świetny.... Każdy ma swoje zdanie ale jeśli myślisz o Poznaniu to SERDECZNIE ZAPRASZAM ...
Witam. Wkońcu jakas kobitka.. To jak najprędzej prawko i autkiem na miasto Wkońcu BMW wygląda tak ślicznie kiedy za kierownica jest.... kobieta my piękne a bmw potezne bestie
Wkońcu BMW wygląda tak ślicznie kiedy za kierownica jest.... kobieta my piękne a bmw potezne bestie [/quote]
w zupelnosci sie z toba zgadzam ... niestety prawko zaczne robic dopiero przed wakacjami no i ten nieszczesny zielony listek bedzie szpecil wyglad mojej buni pozdrowionka
Wysłany: 20 Marzec 07, 20:50
niestety prawko zaczne robic dopiero przed wakacjami no i ten nieszczesny zielony listek bedzie szpecil wyglad mojej buni
to teraz juz trza naklejac ten listek? chyba czas na kilka lekcji doszkalajacych z przepisow Powariowali... Czas do wakacji zleci szybciutko i miejmy nadzieje ze wspolnie zjawimy sie na jakims zlociku
Wysłany: 20 Marzec 07, 22:10
wera napisał/a:
niestety tak...ale mysle ze BMW jest na tyle szybkim samochodem ze nikt tego nie zauwazy hihi
Ja bym tam nie naklejala masz racje nie zauwazy nikt byle by tylko bez mandatow jezdzic... zreszta my mamy swoj urok.. zatrzepota sie rzeskami, ladny szczery usmiech , trele morele i juz mozesz jechac a mandat nie wypisany rzecz jasna chyba ze sie trafi na sluzbiste bo takiego nic nie rusza
Ostatnio zmieniony przez klusia7 20 Marzec 07, 22:11, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 21 Marzec 07, 12:10
Jolcia napisał/a:
witam Cie serdecznie
Witam, witam
[ Dodano: 21 Marzec 07, 12:12 ]
showtime-tv napisał/a:
A swoją drogą ktorym sie lepiej jezdzi ? Bmką czy Cieniasem
czesc . Czym sie lepiej jezdzi? Wiadomo predkosc i kulturka jazdy w wieksza ale w cieniasie jakos pewniej sie czuje Wszedzie sie zmieszcze i jak na krotkie wypady w miescie na pewno lepsze Ale jak juz gdzies dalej to wiadomo odpada
Leszek
Ostatnio zmieniony przez klusia7 21 Marzec 07, 13:05, w całości zmieniany 2 razy
Robert30krak
Mój samochód:: BMW 318i 93r e-36
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum