Witam wszystkich urzytkownikow tego forum. Mam prosbe do wasz abyscie odwiedzili moje forum (www.swistakbmw.fora.pl). Prosil bym rownierz o to abyscie mi pomogli zareklamowac sie w googlach. Jak ktos cos wie to niech pisze.
Z góry wielkie dzieki.
POZDRAWIAM!!
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 8 Czerwiec 06, 22:34
Cytat:
Witam wszystkich urzytkownikow tego forum. Mam prosbe do wasz abyscie odwiedzili moje forum (www.swistakbmw.fora.pl). Prosil bym rownierz o to abyscie mi pomogli zareklamowac sie w googlach. Jak ktos cos wie to niech pisze.
Z góry wielkie dzieki.
POZDRAWIAM!!
No forum chyba dopiero otwarte - 5 użytkowników zarejestrowanych ...
tylko, że my - klubowicze - powinniśmy się chyba bardziej łączyć niż dzielić - szczególnie jeśli chodzi o pewną niemiecką markę samochodów z bawarii ...
Ale każdy musi kiedyś zacząć więc 'jestem z Tobą bracie'
Wysłany: 9 Czerwiec 06, 08:20 Re: Moje forum o BMW
BigBrother napisał/a:
Z góry wielkie dzieki.
POZDRAWIAM!!
zaglądne oczywiście i życze sukcesów w rozwijaniu forum na temat "właściwej i jedynej słusznej marki "
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 9 Czerwiec 06, 10:28
Cytat:
tylko, że my - klubowicze - powinniśmy się chyba bardziej łączyć niż dzielić - szczególnie jeśli chodzi o pewną niemiecką markę samochodów z bawarii ...
To prawda łączyć ! Ale też należy pamiętać , że jeżeli takich forum o marce bmw wyrośnie jak grzybów po deszczu to nie wiadomo będzie gdzie wchodzić i co czytać > wyjdzie bałagan a już tym bardziej prośba o reklame w google (w zalezności co autor miał na myśli dodam że reklama w google kosztuje a jezeli autor forum nie wie że to opcja płatna to "jaki Pan taki kram")
ja tam nie widzę co wyjasniać, ktoś chciał to założył, a nie będzie tysięcy forum bo te kiepskie umrą śmiercią naturalną
więc dalej nie wiem co sie czepiacie, nie chcecie to nie wchodzcie i po problemie
Wysłany: 9 Czerwiec 06, 13:04 Re: Moje forum o BMW
BigBrother napisał/a:
Prosil bym rownierz o to abyscie mi pomogli zareklamowac sie w googlach. Jak ktos cos wie to niech pisze.
Myślę, że koledze [jeżdżącym R19 a lubiącym BMW ] chodziło o to, że jak sie wpisze w googlu "forum bmw" to jego stronka pojawi się jako pierwsza
Ale to nie zależy od nas, tylko od ilości linków do jego forum na innych stronach...
Tak więc jeszcze raz powodzenia życzę
(a z drugiej strony - jeździł ktoś R5 po "małym" tuningu Alpiny?? )
Jak chodzi o moje jezdzenie renault 19 to jestescie w duzym bledzie. Mam dopiero 16 lat i tego auta nie traktuje jako swoje, moim bedzie BMW. Nie wazne jakie byle by mialo sporo koni. To ze dalem tam, ze mam R 19 to chodzi o mojego tate i ze mam taki w domu. Natomiast wielkie dzieki za niedoczepienie sie ze strony bazylfox. JESTES WIELKI!! A jak chodzi o to co moil kturys z was o klubie to czemu nie ale to bardziej byl by harlejowcow, chociarz i tak bym nie zrezygnowal z posiadania BMW
<bmw> Jak chodzi o moje jezdzenie renault 19 to jestescie w duzym bledzie. Mam dopiero 16 lat i tego auta nie traktuje jako swoje, moim bedzie BMW. Nie wazne jakie byle by mialo sporo koni. To ze dalem tam, ze mam R 19 to chodzi o mojego tate i ze mam taki w domu. Natomiast wielkie dzieki za niedoczepienie sie ze strony bazylfox. JESTES WIELKI!! A jak chodzi o to co moil kturys z was o klubie to czemu nie ale to bardziej byl by harlejowcow, chociarz i tak bym nie zrezygnowal z posiadania BMW
POZDRAWIAM
Akurat to ile masz lat nie ma wiekszego znaczenia , przepis jest dosc prosty , znajdz
jeszcze kilku fanatyków BMW z Twoich okolic i zacznijcie działac , bo tak na prawde to
nie ładna strona przyciaga forumowiczów , tylko klimat na forum i ludzie ...
U nas zaczeło sie podobnie , najlepszym potwierdzeniem tego sa statystyki porównaj
sobie ilosc postów/userów w analogicznym okresie zeszłego roku ...
Jesli chodzi o takie reklamówki jak tą która umiesciłes u nas to taka moja uwaga , nie
bądz zaskoczony jak na jakims forum po wklejeniu takiego posta zarobisz bana , ot
poprostu niektórzy admini/moderatorzy nie lubia konkurencji
big brother życzę powodzenia i nie rozumiem jak ktoś się czepia chłopaka .ma ochotę więc niech coś robi,może mu się uda
a nasze forum też zakładało parę osób a nie od razu 1000 uzytkowników
p.s sorry za gramatykę ale niemam dziś nerwów i głowy
Mysle z tutaj malo kto sie czepia konkretnie strony... bardziej chyba miejsca i sposobu w jaki ja reklamuje. Pozatym jak sam stweirdzil moze lepiej by bylo zrobic forum harleyowcow? Chlopak nie za bardzo zdecydowany czego chce...
no to fakt ale może ma dwie miłości albo ''rozdwojenie jażni''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum