Jako, że nie raczyłem swojego dupska na kilka ostatnich spotów dowieźć (co nie było ode mnie zależne i bardzo żałuję) to postaram się nadrobić i zaprezentować swojego jak na razie cieknącego i zipiacego potworka. Zdjęcia jeszcze na oponach zimowych. Na lato jest taki sam wzór BBS'ów, tylko 15". M-Technik też nie do końca bo nie ma oryginalnych sprężyn (z przodu) a amortyzatory to się do regeneracji albo wymiany tylko nadają. Halogeny też nieobecne bo zardzewiały i jak je wyciągnąłem to się rozsypały i nawet mi się ich nie chciało zakładać. Narazie skromnie, ale z czasem się rozwinie.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
Ostatnio zmieniony przez meles 5 Kwiecień 06, 20:39, w całości zmieniany 8 razy
Meles z Twoich postów wynikało ze jakies zwłoki kupiłes a tutaj taka niespodzianka
, nie wiem czemu tak narzekałes na Nią Ta buma daje rady i teraz juz
sie nie wymigasz , na nastepnego spota musisz ja pokazac Live
Meles z Twoich postów wynikało ze jakies zwłoki kupiłes a tutaj taka niespodzianka
, nie wiem czemu tak narzekałes na Nią Ta buma daje rady i teraz juz
sie nie wymigasz , na nastepnego spota musisz ja pokazac Live
No pokazać mogę, ale w rzeczywistości jest troche gorzej niż na zdjęciach. Ogólnie jak na rocznik '86 myślę, że jest w dobrym stanie, ale teraz rozcieky się uszczelniacze silnika od strony skrzyni i gdzieś musiałem przywalić korkiem spustowym oleju bo mi z niego kapie. Także narazie masakra jest. Postaram się do następnego spota jak najwięcej naprawić. Tak czy siak z olejem, czy bez na kołach, albo na plecach beemkę przytargam na spota.
Do tego dochodzi jeszcze przednia maglownica i dobry remont zawieszenia, żeby Beemka była w zadowalającym mnie stanie. No ale ja tam się wszystkiego czepiam i chciałbym, żeby wszystko działało jak "z fabryki". Moja dziewczyna mówi, że za dużo wymagam od 20-letniego samochodu... może i ma rację. Narazie beemka jeździ i to jest najważniejsze.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum