spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 23 Sierpień 07, 20:14 ...kiedy byl tego poczatek...hej juz tu jestem:D
...poczatek czego zapytacie...?moze wyjasnie jesli zdolam opisac to slowami...choc wielu z Was pewnie zrozumie co mam na mysli choc moja historia zaczela sie od trabanta w wieku szczeniecym tak to ewoluowalo ze jset teraz cel... ...bede do niego dazyl swoja droga i dotre do niego juz niedlugo a wtedy dopiero zacznie sie nowa historia bez ograniczen i daleko odbiegajaca od serii(technicznie) bo o to mi chodzi(nie lubie ograniczen!)
witam wszystkich i pozdrawiam
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 24 Sierpień 07, 10:11
witam i zycze powodzenia w dazeniu do celu...
ja podobnie jak mirek zaczynałem o tylnego napedu (fiat 126p)
i przy tym napedzie i tej marce zostane
moja to juz 5 auto z napedem na tylna os
i jak narazie najlepsze
pozdrawiam i czekam na zdjecia jak juz kupisz
swoje wymarzone
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
spooch
Wysłany: 24 Sierpień 07, 18:28
hehe to bedzie moj 3 sam z tylnym napedem wczesniej mialem 2 ascony b czyli tylny naped !!!i uznaje tylko taki lub jeszcze ewentyalnie na 4 ale tu juz nie ma takiej zabawy...pomyslicie asconka...hmmm ze startu e30 320 nie mialo polotu a ja mialem tylko 2.2 115km...ale teraz chce baware bo jest wiecej czesci silnikow i zniasa troszke dluzej moj styl jazdy
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
Ostatnio zmieniony przez spooch 24 Sierpień 07, 18:29, w całości zmieniany 1 raz
witem serdecznie ja majac pieniadze w kieszeni autko znalazlem dopiero po 3 miesiacach szukania ale znalazlem to co chcialem i zadne inne e36 mi sie niepodoba poprostu znalazlem to autko ktore chcialem pzdrawiam i zycze szczesliwych pogoni za
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 25 Sierpień 07, 17:55
Witam! Ja też jak koledzy zaczynałem od kaszlaka(126p) 7lat temu,jak tylko dostałem prawko od razu auto z tylnym napędem . maximus żadne inne E36 Ci się nie podoba,bo ja jeszcze się nie zabrałem za remont swojego czarnucha
Chyba,że Ty nie lubisz 6 baniaków...
spooch
Wysłany: 28 Sierpień 07, 21:24
dzieki dzieki:)
poszukiwania bawary w toku...
pozdrawiam wszystkich i dzieki za pomoc
w takim razie powodzenia pochwal sie nowym nabytkiem jak juz bedziesz ją miał...
touringi tez sa sliczne, jak dla mnie to jesli kupowac "trójkę" to własnie albo coupe
albo touring.
_________________ BMW E30 318iA M40B18 1990 gletscherblau-metallic
spooch
Wysłany: 5 Wrzesień 07, 07:58
mirek podzielam Twoje zdanie odkad kupilem touringa
bawara jest ladna a z czasem bedzie jeszcze lepiej bo chyba jednak zostawie ja sobie:D
coupe jest tak oklepane ze szczerze chyba mi sie powoli touring wkreca
i podobno sa lepiej wywazone...widzialem drift touringa i szczerze powalilo mnie to na kolana
ps jak bede mial fotki to wrzuce na forum
pozdro 4all
[ Dodano: 9 Wrzesień 07, 02:23 ]
sa fotki jakby ktos chcial obejrzec ale to gdzie indziej:D
na razie tylko takie ale beda ladniejsze z czasem...
pozdro 4all
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum