Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 4 Luty 06, 22:28 Dziendoberek
Witam panow kochajacych "Brzecace Maszyny Wszechczasow".Jak zapewne widzicie klikam z innego kraju (2300km sam sprawdzilem) ale mieszkalem we wroclawiu i dlatego postanowilem do was "zastukac".od roku posiadam wymarzona 520se benzyna z 95roku (zob zdj).niestety nie bede uczestniczyl w spotach ale na forum chetnie.pozdrawiam wszystkich starszych ranga.
Witam
Wreszcie pierwszy kogoś przywitałem
Fajna Beemka chciałbym pośmigać sobie taką co ma z prawej strony kiere
Życzę miłego BuMoforumoWania
Pozdrawiam
Wysłany: 5 Luty 06, 10:23
Dzieki panowie.co do jazdy w uk-rutyna.na poczatku prawa reka udezala w drzwi szukajac galki biegow.kolka nabylem 2tyg temu od e39(musialem zalozyc ringi zeby pasowaly)ale i tak jade do mechanika bo cos z kolami.wywazone ale jakby one osobno jezdzily,raz w lewo raz w prawo potem spokoj.powodem zmiany kolek (mozecie sobie wyobrazic albo nie)byla nie tyle chec zmiany felg ale opon.standardowe kola to 230/55/zr390 do ktorych opona kosztuje L175! taniej bylo mi kupic nowe 4 felgi z uzywanymi oponami(225/50/17) niz 4 opony na stare kola.
pozdrawiam
Witam.
Ja też wczoraj zabierałem się za pucowanie buni a tu śniegiem zaczeło sypać więc dałem sobie spokój.
Extra piąteczka a fele...............BOSKIE
Pozdro
Wysłany: 7 Luty 06, 21:40
Enzo napisał/a:
a co to za model 520SE
Se-- to bedzie special edition.Ale czemu...moze ze skora i drewno i inne dodatki.
U nich jest np.vauxhall cavalier co po "polskiemu" oznacza opel vectra(90r).Poprostu dziwny kraj poczynajac od tego ze jezdza pod prad.he he
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 14 Luty 06, 18:52
heheh polewkowo wyglada kiera po drugiej stronie. Ale e34 ladniutka
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
------------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum