duski79
Mój samochód:: bmw e34 2.4td
Wysłany: 20 Marzec 07, 20:48 Duśki79 WITAM WSZYSTKICH
CZEŚĆ mam na imie Darek i mieszkam w Lubinie, a dokładniej w Osieku. Moim poprzednim samochodem był audi A4 z 2002 2.0. Musiałem sprzedać bo trzeba było nabyć mieszkanie. Dostałem więc od teścia zdezelowaną bmw 524td i jeżdziłem tak jakieś 2 tygodnie aż nawaliło sprzęgło. Zrobiłem więc przy okazji rozrząd i tak jeżdziłem przez prawie 2 miesiące i ...i zaczeło się: wnętrze i wyposażenie może nie fuul ale przyjemność z jazdy, cisza i "kultura pracy"- to nie benzyna- super. Jestem zaskoczoy ile tak stary samochód może dawać radości z jego użytkowania (teść teraz ma passata 2000 1.9tdi 110KM i przy 2000 obrotów jest nieporównywalnie głośno z bmw), pisze oczywiście o samochdach jeszcze nie dotykanych przez naszych wspaniałych "blachrzy".
Teraz moja bejca znowu stoi przez uszczelke pod głowicą, ale zrobie to jak najszybciej tyle że chce przy okazji z głowicą porobić, może gniazda, uszczelniacze czy panewki wałka.
Dostałem nawet namiar na warsztat w Głogowie od Fryciu-sia, oczywiście na forum.
Pozdrawiam i myśle że się zobaczymy na jakimś splocie pa pa.
simka kolego ,przesiąsc sie z A4 z 2002r 2.0 na zamulona 115konna krowe troche lipa.bo komforcik lepszy raczej niz w AUDI.fajnie ze sie zakochales w BMW .witamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum