Hej!
Jestem od paru dni wlascicielem niebieskiego Bmw E36 316.Mialem juz wiele aut ale dopiero teraz widze,ze wczesniej to byly same pomylki;)Jedno co bym zmienil to silnik bo wydaje sie troche przymaly jak dla mnie.Ale pozyjemy zobaczymy!
Pozdrawiam wszystkich innych uzytkownikow tego auta oraz czytajacych to forum!
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 16 Sierpień 06, 16:15
No witam i gratuluje wyboru prawdziwej marki samochodowej z klasa
Silnik narazie jakos Ci wystarczy mysle ze z czasem zmienisz na cos wiekszego lub swapa strzelisz
siemka, 316 daje radę sam miałem niezłą chrapkę na kompakta........ale wybrałem kombiaczka....
Touringi rzeczywiscie sa bardzo zgrabne, a zdaje się, że kolegę widziałem już ze dwa razy na drogach we Wrocławiu - gdzieś koło Armii Krajowej...
do zobaczenia na spotach !!!
siemka, 316 daje radę sam miałem niezłą chrapkę na kompakta........ale wybrałem kombiaczka....pozdro
Sliczne to Twoje kombi.Prawie identyczne fele mam w lagunie i wlasnie przezywam dylemat czy zamieniac bo chcialem zawsze miec zero modyfikacji w aucie...
Mój samochód:: BMW
Wysłany: 17 Sierpień 06, 13:29
Pozdrawiam felgi ..felgi...ja mam zmasakrowane.. i szukam coś przy czym odżyją może ktoś wie gdzie regeneruja?..odnawiają? cokolwiek, poprostu niech zaczna być jak nowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum