No i przyszedl ten czas ja wyjezdzam juz na stale do polski i raczej tam niebede mial dostepu do internetu wiec zegnam sie z wami i powiem wam ze jeszcze na lepszym forum to niebylem super klimat zadnych klutni, poprostu suuuper Ch ce wam wszystkim podziekowac za pomoc bo gdyby nie wy to np. bym radia nieumial wymienic DZIEKI WAM WSZYSTKIM ZA SUPER SPEDZONY CZAS !! moze kiedys wpadne do was na jakis spot TRZYMAJCIE SIE WSZYSCY !!
ps. tomski dorob sie tam w angli i tez wracaj biznes jakis otwierac chyba ze ci sie tam super zyje bo mi tutaj na bawarii bylo extra ale w polsce mam rodzine, dziewczyne i dom .
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 7 Luty 07, 20:25
Szkoda stary.Ale nie gadaj ze nie bedziesz mial szans na odwiedziny w kafejce.Mam tu znajomego z jastrzebia i mowil ze to wcale nie takie male miasto.
Nie wiem jak ty ale ja w uk kibluje juz od ponad 5 lat ,najpierw anglia teraz szkocja.A zawsze marzylem o niemcach--przynajmniej do domu byloby blisko.Moja pani jest tu ze mna wiec jakos mile czas leci.Narzie wszystkie plany sa zwiazane z pobytem tu , bo nie ukrywajac jest tu latwiej nawet dla obcokrajowca.
Do Polski chetnie moze za 20 lat jak sie cos zmieni.
Pozdrowionka -- jak rozumiem buma jedzie z toba do kraju?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum