to teraz wiecie dlaczego mordulec niemial problemow z lysymi tylnymi oponami i stanem technicznym podczas kontroli aaaa nie wspomne o ograniczeniu predkosci w terenie zabudowanym hehe
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 24 Marzec 06, 22:15
d*** nie kozak ! wedlug mnie to ch.. mu w d.. chcialbym zobaczyc wydanie w polsce robione i naprawde widze to wtedy zabawnie tylko ze ze zdjecia po 48h
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
------------------------------------------------------
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 25 Marzec 06, 04:35
Jak widze takich pedalkow z bluzami w polsce HWDP i te inne to az mnie zyly sciskaja ....
Mam chec nie jednego poturbowac , jak przychodzi co do czego to pierwsi zapier*** na policje
z mamusia .
Mysli ze ubierze spodnie jak hydraulik kaptur na lysa pale i sobie powiesi sreberko na szyi to juz rap gangsta z usa ... blech zygac sie chce
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 25 Marzec 06, 07:48
oxstylE! napisał/a:
Jak widze takich pedalkow z bluzami w polsce HWDP i te inne to az mnie zyly sciskaja ....
Mam chec nie jednego poturbowac , jak przychodzi co do czego to pierwsi zapier*** na policje
z mamusia .
Mysli ze ubierze spodnie jak hydraulik kaptur na lysa pale i sobie powiesi sreberko na szyi to juz rap gangsta z usa ... blech zygac sie chce
Idzie taki ulicą widzi drugiego i mówi ,, joo ziąąą'' , i masz racje że to żałosne.
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 25 Marzec 06, 18:40
i takie wlasnie cwoki wyrabiaja nam opinie na zachodzie!Chcialbym osobiscie "pogratulowac" temu wiesniakowi.Pewnie jak wrocil do swojej koziej wolki zrobil tym zdjeciem furore i wyrwal kryske z warzywniaka!Ahh moglbym pisac o tym wieki.Tyle razy spotkalem sie tuttaj z buractwem z naszej Polski.Niestety niektorzy nie umieja sie zachowac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum