Troche sciema ten tekst o tankowaniu na koncu bo bajura w Dubaju kosztuje 40gr za litra
Jakby po tyle byla u nas to bym z bumy chyba nie wysiadał
chodziło o to że niby za naszą kasą oni sobie takie coś budują,
a to bzdura ewidentna, nie na arabów najeżdżać tylko na debili w sejmnie trzeba. za podatki
najlepsze jest to ze oni ten snieg importowali sobie skądś tam :d
pozdro
Śnieg to oni sobie zrobili - w Zakopanym też sztucznie naśnieżali jak im brakowało
A poza tym to trzeba mieć niesamowitą wyobraźnie, żeby postawić stok narciarski na pustyni... ale czego Ci arabowie nie potrafią
drogi kolego nie poprawiaj mnie tu bo siem zdenerwuje"
Cytat:
Na otwarcie sezonu organizatorzy zamówili ponad 6 tys. ton prawdziwego śniegu, który był prawdziwą atrakcją. Wielu ludzi przychodziło tylko po to, by dotknąć śniegu po raz pierwszy w życiu.
Obecnie śnieg wytwarza się sztucznie, ale - jak zapewniają organizatorzy - w sposób najbardziej zbliżony do natury - z kryształków lodu
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 27 Czerwiec 06, 22:32
Arabusy mają $$$ to świrują, gdiześ słyszałem, ze kawałek jakiejs zatoki zasypali,(chyba kosztowne to) i najbardziej luksusowe apartamenty swiata tam postawili.
Samo to jakie oni mają furacze, na zamówienie robione, Ferrari Kombi, itd.
Masakra
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Arabusy mają $$$ to świrują, gdiześ słyszałem, ze kawałek jakiejs zatoki zasypali,(chyba kosztowne to) i najbardziej luksusowe apartamenty swiata tam postawili.
Samo to jakie oni mają furacze, na zamówienie robione, Ferrari Kombi, itd.
Masakra
Jak wiadomo maja krotka liniebrzegowa, wiec musieli sobie jakos radzic
The Palm - sztuczna wyspa w kształcie palmy, określana już teraz mianem ósmego cudu świata, będzie tak jak Wielki Mur Chiński, kolejną budowlą widziana z kosmosu. Wyspa ma wymiary 5 x 5 km i składa się z 17 "liści palmowych" oraz "pnia" łączącego ją z lądem. Pierwszą wyspę The Palm już ukończono, w budowie jest kolejna.
Pochłoneła 80 milionów metrów sześciennych kamieni i piasku
Składać się bedzie z 40 luksusowych hoteli i 3,000 willi i apartamentów
Koszt: ok 1,5 mld USD
Na początku render. Widać że na końcu palmy będzie wieżowiec (ma być chyba(!) 3 co do wysokości wieżowcem na świecie ok 800m)
i zdjecie z poczatku 2005 roku
Wysłany: 27 Czerwiec 06, 23:13
chyba o to mi chodizło
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum