Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 9 Grudzień 05, 20:46
polonezy nie są takie złe, jak sie dba to sie go w super stanie ma. w dodatku napęd na tył, przynajmniej ja do poldka nic nie mam i dla mnie nie jest wcale złym samochodem
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Szkoda, że marnie skończył ten poldek po teście Ostatnio testowali Audi RS4 , Jeremy powiedział , że do nowego BMW M3 musieli by dodawać gratis księżyc żeby była lepsza od Audi. Drugim razem urządzili sobie wyścigi samochodów zdalnie sterowanych i biała E34 skończyła na skale prowadzona przez 15 letnią dziewczynkę
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
No, to niemożliwe co wyprawiają z beemkami w Top Gear, a hammond jak katował
635 Csi na torze rallycrosowym ??
Wczoraj oglądałem Top Gear i porównywali M3 z jakąś Audicą V10 5.7, i nawet Clarkson
przyznał że BMW daje większą radość z jazdy, ale do codziennej jazdy wybrał by audice
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 3 Luty 06, 22:27
odnosnie tych poldkow zajerzdzanych przez klarksona to nie bylo to tak niedawno widac to chociarzby po tym z clarkson wyglada juz zupelnie inaczej a pozatym nie testuje poldkow ktore obecnie wymieraja w polsce a co dopiero tam .
Wedlog mnie gosc to totalny idiota o tyle ze wypowiedzi wali w prawie wszystko krytyczne tak jak wojewqodzki i to sie ludzia podoba
Widzialem z netu filmik jak w jakims programie ostrzeliwali z tzw. miniguna corvete .
Sory ale takie pomysly z seri smieszne rozwalanie samochodow to dla mnie kretynizm a przynajmniej jak na polskie warunki i polskie place .
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
------------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum