Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 11 Kwiecień 07, 23:05 śmieszne i ciekawe filmiki nie tylko z bmw
zapraszam do wrzucania tutaj wszystkich ciekawych, smiesznych filmików, reklam itp...
zwróciłem uwagę że każdy jak chce jakis ciekawy link wrzucić to zakłada nowy wątek a potem jest bałagan i ciężko to odnaleźć...
[ Dodano: 1 Sierpień 07, 21:41 ]
z różnych serii filmików to chyba nie widzialem lepszej niż no risk no fun, polecam wszystkie części - robią wrażenie!!!
http://www.youtube.com/wa...related&search=
gizbern swietny pomysl z uporządkowaniem tego wszystkiego. Może wtedy będzie porządek i nie będzie problemów ze znalezieniem czegokolwiek.
Pozdrowionka dla zony i usciski dla niunu.
HEEJ !!
_________________ Aby zmienić Świat trzeba najpierw zmienić siebie.
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 19 Październik 07, 22:16
eehhh... daj spokój... sam wklejałem te linki miesiacami a nikt nawet nie zajrzał do tego wątku...
każdy zakladał nowy wątek by wkleić jeden link i na nic prośby , by nie robić bałaganu....
[ Dodano: 22 Październik 07, 14:32 ] gizbern, wiem jak jest. Najgorsze jest złe myślenie i indywidualizm (w negatywnym znaczeniu). Ludziska myślą że jak coś dadzą osobno to na pewno ktoś to zobaczy. A wystarczy wkleić w jeden temat i wszystko jest jak na dłoni. Poukładane itd. itp. No cóż taki jest ten świat, ale nie wolno rezygnować i się poddawać. Trzeba walczyć !!!!!!
Pozdrowionka for your womens
HEEJ !!
_________________ Aby zmienić Świat trzeba najpierw zmienić siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum