Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 5 Grudzień 07, 03:01
heh,powiem wam koledzy ze i ja zglupialem czy to na powaznie czy jaja sobie chlopaczki robia. Moje skojazenie wiaze sie z filmem "Borat"
cos mi w tych pannach nie gra,nie wyglądają na wiesniary jak ci goscie.Ale kto wie ,jesli jednak ten filmik pokazuje tamtejsze realia to koledzy pojedźcie tam ,a wasze sprawią iz te panie beda nalezec do was
chłopaki laski poleciały na filimik myslały ze sa na ''tuning festiwal auto podobnych''ale nie powiem laseczki dobre ale auta to mnie rozwaliły poprosty smiech na sali. Na filimie było widac jaka moc była pod maska
_________________ "Nie czyń sekretów ze swoich zamiarów. Niech inni kierowcy dowiedzą się, co zrobisz za chwilę."
ostatno oglondałem targi BMW na pewnej stronce jak zobaczyłem to byłem w szoku ale co najlepsze
panienek wiecej niz aut zapodał bym stronke ale pewnie dostał bym ostrzeżenie wiec nie ryzykuje
_________________ "Nie czyń sekretów ze swoich zamiarów. Niech inni kierowcy dowiedzą się, co zrobisz za chwilę."
Mój samochód:: E36 320i Sedan
Wysłany: 18 Marzec 08, 14:59
Alaszi napisał/a:
ostatno oglondałem targi BMW na pewnej stronce jak zobaczyłem to byłem w szoku ale co najlepsze
panienek wiecej niz aut zapodał bym stronke ale pewnie dostał bym ostrzeżenie wiec nie ryzykuje
wydaje mi sie ze sporo osob pewnie juz widzialo ten filmik.
co do panienek to w sumie ten film czasami przypominal produkcje spod znaku 3 iksów niz relacje z targów .
no ale samochody + kobiety to chyba najlepsze polączenie.
dobre samochody. i takie same kobiety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum