Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 3 Styczeń 07, 22:19
fszysko... dopshe....
jakbym czytal bloga 5cioletniej dizewczynki o nosorożcach
Tylko po co ja tak składam kase na 325, skoro moge kupić tico które bedzie jeźdizło rownie dobrze ja to jednak głupi jestem ehh
dobrze że nareszcie jakiś fachowiec napisał jakie tico jest dobre trzeba więcej takich
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Pomyślcie sobie co musiał czuc gościu w 2 litrowej omedze że nie mógł odejść ticaczowi........sorki, przez duże T miało być-Ticaczowi
I sami widzicie jacy my wszyscy głupi jesteśmy, a ja jeszcze niedawno kupiłem 2.5 litra........ źle mi, zburzyliście moją radość, a mogłem mieć takiego ticacza, agresywnie śmigać po mieście i tylko 6.5 litra....ehhhhh, ale to życie popie******
P.S. Nie wolno śmiać się z ludzi z pasją......
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 13 Styczeń 07, 12:33
najfajniejszy to jest spojler w tico przecież aerodynamiki nie poprawia z pewnością, bo jest pod tylną szybą ot taka ciekawostka jeszcze jedna fajna rzecz, to koła jak w maluchu mega laczek 135 szerokości i wypasione 12" średnicy
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
zaczynam temu typowi wierzyc :D te zdjecie mnie przekonalo te tico ma turbo i niewiadomo co jeszcze uwaga teraz na skrzyzowaniach na tico bo to rakiety
A ja uwazam, ze Tico to dobry samochod, moj kumpel mial taki... I uzytkowal go podobnie jak ja E30
jak mial 500 tys. km pzrejechane t ogo spzredal do W-wy
A przez okres uzytkwoania nie bylo powazniejszych uszkodzen.... Oczywiscie nie licze tego ze spzreglo kilka razy sie syplo, bo jak tak sie jezdzi to sypnie sie i w kazdym aucie.
Mi w tamtym roku sypl osie w e30, moge pokazac bo mam nawet foty
Mój samochód:: Renault Laguna kombi....
Wiek: 30 Dołączył: 28 Sty 2007 Posty: 209 Skąd: Okolice Krakowa
Wysłany: 17 Luty 07, 07:39
Raz z kumplem sie scigalem na A4 Krakow Katowice. Ruszyl troszke wczesniej zanim odpalilem i dalem mu rade moja e30 1.8 na LPG ale jak zlapalem 150 to dopiero go wyprzedzalem jak mialem 160 to siedzial mi na ogonie i nie chcial sie odkleic......
odpuscil bo zaczal smigac po drodze po calej szerokosci.... wiadomo zawrotna szerokosc kapcia 135 na 12" a nie jak u mnie wtedy 195 na 15' pród i 205 na 15" tyl. jak by nie gumy to pewnie bym mu nie dal rady .....
Mój samochód:: BMW 324 TD E30
Wiek: 23 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 45 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 18 Marzec 07, 14:36
Starzy mojego kolegi maja tikulca ;-) Raz z nim jechałem i musze powiedzieć ze spod świateł idzie fajnie. Pali gume nawet na 2 biegu. Ale na gurce włącza się "syndrom Tico" = prędkość spada nawet po redukcji hahaha. Przy wchodzeniu w zakret jedzie to jak żelazko ; Dziwnie sunie po asfalcie :/ Ogólnie syf!! Wole moje E30 leciwe za grosze niż nowsze "żelazko " które nie budzi żadnego respektu na mieście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum