Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wys³any: 12 Luty 07, 23:50
Teraz strach pomyslec co robic jak (odpukac zeby nie...) komus z nas by autko dmuchli,jak tu burki prosz± sie spoleczenstwa o pomoc bo sami nie s± w stanie nic zrobiæ. Szczerze to nie wiem czy sie smiac czy plakac z tej sytuacji . No i sam sposob napisania ogloszenia,nie no tylko pogratulowac blyskotliwosci i inteligencji. Ja jesli moge cos doradzic naszym dzielnym policjantom to mianowicie
-zeby zostawiaj±c gdzies swoje pojazdy odkrecali kola i zabierali ze sob±(albo nie bo jeszcze naprawde tak zaczn± robic,a jak zaczn± to niech chociaz w buzkach nie nosz± bo to nie ringo)
-aby wyslali podobn± petycje do Mocherowych Beretow.Tam ojciec dyrektor wysle jakis oddzial zmechanizowanych dewod desantowych do pomocy w poszukiwaniach(te szpiegowskie siatki zawsze wszystko albo widz± albo wywesz±)
-o ich inteligencji to kazdy wie wiec nie trzeba tu juz nic podkreslac ale niech chociaz dadz± troche radosci nam,zwyklym obywatelom tzn.niech zmieni± swoj wygl±d np.czapki na kolor ró¿owy(drogowka-jaskrawo zielony z czó³kami) aby wkoncu ich wizerunek stal sie jednosci± tj.tak jak ich widzimy bylo adekwatne z tym co maj± w glowach.
Z gory przepraszam
-jesli zamulilem,
-kogos urazilem
-to co napisalem niespodoba sie forumowiczom,moderatorom itp.
- nasza policjê rowniez(sami zapracowaliscie na to ze tak was ludzie postrzegaja)
Jak by nie bylo nie lubie ich ... Chodz nie wszystkich nie lubie tych skur*** wrednych co sie czepiaja o kazdy szczegolik .
Ale tez nie lubie ludiz ktorzy wielcy kozaki , po co im policja itd itp HWDP CHWDP i takie tam ,bo jak sie cos stanie ukradna auto telefon dostanie wpierd*** odrazu leci z placzem na komende ...
Ogolnie temat jak kolega wyzej napisal nie wiadomo czy sie smiac czy plakac , Polska to coraz gorszy kraj
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum