Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 7 Wrzesień 07, 14:51
ciekawe czyja to fura byla jesli jego to spoko ,ma nauczke-kolejna(zadna go chyba niczego nienauczy!!!) Tylko auta szkoda.
Niewiem czy to do konca w temacie ale patrząc na tego oszoloma przypomina mi sie pewien koles ktorego znalem, co mial najpierw srebrne e30 ,potem bordowe e36 i nie dosc ze nieraz nabroil i jezdzil tak ze co chwila auta byly klepane to nic sobie z tego nie robil. skonczylo sie na bananie wokol slupa i teraz z tego co wiem jezdzi maluchem(tez juz pogniecionym )
Napewno kilka osob na forum wie o kim pisze,a robie to tylko po to ze takich jak koles z filmiku jest wiecej i to jest przerazające bo niedosc ze szkoda tak swietnych aut jakimi są nasze ulubienice to jeszcze taki matol zrobi wczesniej czy puzniej krzywde nawet nie sobie ,a innym!!! Chcialem napisac ze takiemu to tylko dac "duzego" fiata ale i z tym osiol wymyslby cos glupiego. Nic tylko przykuc do krzesla,wlączyc np. NFS i niech wtedy szaleje do woli.
Sorka za delikatne odejscie od tematu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum