Hehe nieglupi pomysl z ta sciepa:) i blisko odbior bo katy wroclawskie:P
Przy okazji drugie do zakatowania: licytuje golfa II (tylko 1.3) na razie cena jest 10,50:) jak co to sprobujemy spalic gumy:P troche popchniecie i moze da rade:P
Pzdr.!
PS cena łady to juz 162,50... chyba szkoda kasy, bo specjalnej frajdy z zajechania tego nie bedzie... chyba ze ktos sie skusi zeby sciac daszek i zrobic cabrio:)
Ostatnio zmieniony przez oggy 17 Kwiecień 07, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
A jakich oponek szukasz?:>
Jak chcesz tanie 13"(=max 50 zl sztuka, niekiedy nowki sie trafia...) to zmykaj do milicza -->wszewilki--> przy wylocie z milicza na krotoszyn odbijasz w prawo, opony widac z daleka:)
Z tego co wiem ktos tez pytal o oponki 18" - warto podjechac i sie popytac, koles ma wszystko, w niezlych cenach:) tzn komplet idealnych 15" Michelin z stalkami = 400 PLN np.
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 20 Kwiecień 07, 01:48
ja już kupiłem do golficzka oponki, w naprawdę dobrym stanie za 50zł/szt z wymianą. wiec jest gicio a golfikiem to i tak jeżdżę tylko na parkinkg po bumcie więc w zupelności mi styka
Hehe:)
jakbys potrzebowal zimowe oponki to mam w garazu 4x Vredestein 175/65/13 po moim golfiaku. 2 sa podjechane, 2 OK. Oddam za flaszke, bo mi miejsce zajmuja:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum