Jakies pol roku temu przeczytalem artykul w gazecie w ktorym pisali, ze wlasciciele BMW uprawiaja wiec sexu niz uzytkownicy ferrari, lamborghini, porsche itd... mnie to zastanawia bo ja jeszcze nigdy twgo w moim auce nierobilem hehehehe (domyslam sie ze tu niechodzi tylko to ze w auce ) aha w tej gazecie pisalo ze wlasciciele bmw uprawiaja sex srednio 3-4 razy w tyg TO PRAWDA?? bo ja tego niepotwierdzam heheheh...
hehehehehe młody żonkoś
wydaje mi się że nie zależy to od samochodu, może odwrotnie aktywni seksualnie wybierają BMW, zawsze trochę prawdy musi w tym być
A co do tematu sex & car (nieważne jakiej marki) to dawno temu na wiejskiej imprezie stało sobie cinquecento. Całe zaparowane w środku i jakoś dziwnie sie uginało
Jak podejszliśmy byliśmy bliżej rzeczonego obiektu wielkie zdziwienie nas obejszło jak zobaczyliśmy tam 4 nogi oparte o podsufitke ......
siedza trzy babki w restauracji i jedna mowi
-wiecie moj maz jest jak mercedes spokojny mocny a zarazem dokladny
na to droga
-a moj jest jak BMW szybki zwrotny i ostry
na to trzecia
-a moj jest jak polonez
panie pytaja -jak to no co ty jak polonez?
-taak bo bez ssania nieda rady -odpowiada trzecia
dobre!!!! A ten sex w samochodzie to nie zalezy od auta tylko własciciela:D <push>
Ja jestem jak najbardziej na tak. Przynajmniej w BMW jest dużo miejsca nie to co w maluchu:D
nie polecam corsy C z tylu nie da sie schowac gniazd na pasy bezpieczenstwa, totalne nieporozumienie:P peugeot 406 baaaaardzo fajnie, wygodnie, +klima...
BMW 316 jeszcze nie testowane
Do tych szczytnych celow polecam W124, oczywiscie na tylnej kanapie, choc i z przodu sie da ;-) Z tylu troche rzeczywiscie gniazdka pasow wkurzaja, wiec trzeba sobie z nimi poradzic, ale po przesunieciu przednich foteli do przodu mozna sie tam ganiac..
Pozdrawiam!
Mój samochód:: Renault Laguna kombi....
Wiek: 30 Dołączył: 28 Sty 2007 Posty: 209 Skąd: Okolice Krakowa
Wysłany: 14 Marzec 07, 06:54
Fajnie bylo i w malcu i w golfieI i w E30 i w Astrze F ale najlepiej bylo chyba w Renault Kangoo tam jest tyle miejsca ze mozna cala kamasutre przerobic i fajnie tez jest w Octawii kobmi tylko jaK KRATKI NIE MA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum