Wysłany: 10 Kwiecień 06, 08:13 Znajoma Buma w gazecie :)
Przedwczoraj moje Szczęście obdarowało mnie gazetką BMW Trends , tak sobie
przegladam az tu nagle znajoma wrocławska Bunia 633i opisana zdjecia porobione
full wypas
No gazetka podobno ma byc w Empikach , salonikach prasowych i na wiekszych stacjach
ale jak narazie to wiem ze jest tylko w Empiku , a nr to rzeczywiscie jest 3
Aha jest tam jakis spot z pomorza na którym byli redaktorzy pisma i jak tak policzylem
po zdjeciach to tam bylo maks 15 Beemek a u nas ostatnio bylo 2 razy tyle , wiec
trzeba bedzie pomyslec zeby ich moze zaprosic na ktoregos spota
I jak się tak przyjrzeć to towarzystwo u nas też takie ogólnopolskie
Nawet i z pomorza się trafiają
A rozpropagować klub jak najbardziej w końcu jak Mordulec stwierdził sporo was było ostatnio.
Co do organizacji zlotów to rzeczywiście jakoś można by to było usystematyzować i jak ktoś pali gumę czy się ślizga to żeby zagrożenia nie stwarzać.
Pozdrawiam
No dokładnie , jesli chcemy zaprosic kogos z BMW Trends do opisania całego zajscia
to musi to byc spot wysokich lotów a wiec zadnej partyzantki jaka chwilami miala
miejsce na ostatnim spocie zeby zamiast promocji w gazecie , ktos nas nie
obsmarował za to ze robimy masakre na drodze .
Wysłany: 12 Kwiecień 06, 09:34
Pomysl konkretny macie , ogolnie wszystko bylo by super jakis przejazd przez miasto itdf , jedynie co to trzeba by bylo wlasnie dopilnowac tego palenia opon
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 9 Sierpień 07, 12:20
jezeli chodzi o zaproszenie kogos z BMW TRENDS na jakis nasz spot
to wydaje mi sie ze teraz na tym festynie w gajkowie to by była zaj...
okazja.
miejsce w plenerze poza Wrockiem spokojnie i w ogóle...
tylko zastanawia mnie jedno...
do spotu w gajkowie zostało juz tylko 3 dni wiec
zastanawia mnie czy ktos z nich by przyjechał, moga nie miec juz
miejsca na artykuł w gazetce...
pozdr
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Albo na spot wybrać takie miejsce gdzie spokojnie można stanąć/usiąść i jest oprócze tego miejsce żeby polatać bokiem. Co do Gajkowa to niezły pomysł żeby przyjechała redkacja i zobaczyła co i jak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum