Jakies 2 tygodnie temu pozegnalem sie z marka BMW sprzedalem moje e-21 juz nie mialem cierpliwosci wysluchiwac skrzypienia piszczenia i strachu przed dluzsza trasa to jest pulawy--->wroclaw 400 km. Moj nowy zakup to Mercedes 190 2,0. Zdecydowalem na mercedesa bo e-30 w polsce nie kupie bez wiesniackiego tuningu, skatowanego silnika :/ Od razu mam male pytanko, czy w zwiazku z tym mam zakaz wstepu na zlociki ??
Na razie tylko z tylu bo przod ma delikatnie obity, ale juz niedlugo
A tam gadanie, bym nie zamienił, napęd na tył jest, poślizgać się można, to spass będzie dawał
Kumpel miał taką w automacie, to poza tym że paliła mu niemiłosierne ilości gazu i miał problem z braniem oleju na któymś cylindrze to bardzo sobei chwalił to autko.
Sprinter to to nei był, ale mega komfortowy.
Weź sobie listwy boczne zdekompletuj, w sensie małe/mały element ściągnij i zabierz do domu.
Podobno cholernie chodliwe są, a z drugiej strony znajomy mi mówił że rynek jest już na tyle nasycony że jak kradną to tylko kompletny zestaw.
Autko bardzo fajne, tylko gazownie drugiej generacji ciężko do niej podłączyć, może na sekwencji lepije by to hulało.
Ile tam masz cylindrów i KMów??
Planujesz gazownie czy zostajesz przy benzynce??
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Byq 6 Październik 07, 11:39, w całości zmieniany 2 razy
z tego co widze to jest to 89rok cztery cylinderki 2 litry w skrzyni 4 i z gazownią aale zanim jeszcze zrobisz ten przód to troche potrwa mam nadzieje ze dobrze obejrzałeś bagażnik
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 15 Październik 07, 07:55
No cóż jeździłem meśkiem ale 124 3.0 w dieselku,bardzo miłe,wygodne autko. Robiłem pare 190-tek,myśle,ze troche ciasne są,ale mają tył napęd. Kumpel miał takiego 2.3 w benzynce to gume palił fajnie. Pojeździsz zobaczysz,może kupisz E34 to są świetne autka.
dokladnie ja mialem 190 2.6 benzynke co prawda rakieta no i szybko sie sprzedala i to za dobre pieniadze ale dla mnie byl za lekki i za maly takie wsciekle pudelko a o spaleniu gumy to nie mowie wogole dzik na maxa .niebyl zly ale i tak polecam e34
Hej hej
Przybywam ponownie, a wraz ze mna zdjecia po remoncie Sami ocencie, same zdjecia no i samochodzik SEXY.
To juz prawie 2 miesiace go posiadam i bardzo sobie go chwale, poza tym ze pali strasznie duzo... jade lada dzien na regulacje gazu, jak to nic nie pomoze sprzedaje dziada Ale jezeli chodzi o rozwiazania i prowadzenie, nie ma nic przyjemniejszego, jakby nie bylo przesiadam sie z e-21 gdzie do 100 mialem 30 sekund, a predkosc max to okolo 120 km. Teraz 122 koniki robia swoje. Ponizej zdjecie, czekam na Wasze opinie
Ostatnio zmieniony przez syndrom 13 Grudzień 07, 09:44, w całości zmieniany 2 razy
Też teraz identycznym latam 2,0 na gazie i nie ma tragedii tylko obroty skaczą na luzie
TDSik w warsztacie to pożyczyłem mietka od kolesia bo czymś trzeba latać
Troszkę mnie fotele wnerwiają bo siedzi sie jak na kanapie no ale jak ktoś z bawarskich fotelii Recaro się przesiadł to co sie dziwić
Zawsze mi się podobały te meśki i nadal maja taki klasyczny urok , ten którym teraz śmigam ma świetną jasną tapicerkę i mimo braku elektryki jest w nim bardzo przyjemnie
Tylko ciasno jak dla takiego konia jak ja
Ostatnio zmieniony przez Lucius 13 Grudzień 07, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
No no robota profi
Może tak 30 byś wpadł na spota to by ktoś zrobił foty z prawidzego zdarzenia
Kosa napisał/a:
pasowały by mu typowo MB felgi moze jakies AMG 17"
pozdro
heheh niech się cieszy że kołpaki jeszcze ma bo na jedności 2 miechy bez "zmiany" to nie pwoiem ale wyczyn
Wysłany: 17 Grudzień 07, 11:52
Uroczyscie oswiadczam ze wlasnie zostales DZIADKIEM ! ! ! Masz mercedesa,to pewnie siedzisz z fają w gebie i bujanym fotelu glaszcząc kotka A tak pozatym to ladny Mieciu.....opusciles BMW. . . . to prawie jak samobujstwo.....zegnaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum