Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Zegnajcie :(
Autor Wiadomość
syndrom 
Szanuj rekina.

Mój samochód:: e-21
Wysłany: 5 Październik 07, 23:13   Zegnajcie :(

Jakies 2 tygodnie temu pozegnalem sie z marka BMW sprzedalem moje e-21 juz nie mialem cierpliwosci wysluchiwac skrzypienia piszczenia i strachu przed dluzsza trasa to jest pulawy--->wroclaw 400 km. Moj nowy zakup to Mercedes 190 2,0. Zdecydowalem na mercedesa bo e-30 w polsce nie kupie bez wiesniackiego tuningu, skatowanego silnika :/ Od razu mam male pytanko, czy w zwiazku z tym mam zakaz wstepu na zlociki ?? :(

Na razie tylko z tylu bo przod ma delikatnie obity, ale juz niedlugo :)

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Mój samochód:: E30 323 '84
Wysłany: 5 Październik 07, 23:38   

no szkoda że jednak Mercedes ale chociaż to też "niemiec",
nigdy nikomu nie broniliśmy dostępu do forum ani na spoty :mrgreen: i pamiętaj ciągle <bmw>

maximus 
BAD LOOK BMW

Mój samochód:: BMW E36 318i
Wysłany: 6 Październik 07, 07:33   

ja ym nie mogl zmienic na cos innego. porostu milosc do marki z mojej strony ONLY <bmw>

-------

KONKURS NA BMW LATO 2007

-------

Byq 

Mój samochód:: BMW e36 323i 2.5L
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 6 Październik 07, 11:34   

A tam gadanie, bym nie zamienił, napęd na tył jest, poślizgać się można, to spass będzie dawał :)
Kumpel miał taką w automacie, to poza tym że paliła mu niemiłosierne ilości gazu i miał problem z braniem oleju na któymś cylindrze to bardzo sobei chwalił to autko.
Sprinter to to nei był, ale mega komfortowy.

Weź sobie listwy boczne zdekompletuj, w sensie małe/mały element ściągnij i zabierz do domu.
Podobno cholernie chodliwe są, a z drugiej strony znajomy mi mówił że rynek jest już na tyle nasycony że jak kradną to tylko kompletny zestaw.

Autko bardzo fajne, tylko gazownie drugiej generacji ciężko do niej podłączyć, może na sekwencji lepije by to hulało.

Ile tam masz cylindrów i KMów??
Planujesz gazownie czy zostajesz przy benzynce??
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Byq 6 Październik 07, 11:39, w całości zmieniany 2 razy  

Dejwid 
Freude am fahren

Mój samochód:: BMW
Wysłany: 6 Październik 07, 22:05   

z tego co widze to jest to 89rok cztery cylinderki 2 litry w skrzyni 4 i z gazownią aale zanim jeszcze zrobisz ten przód to troche potrwa mam nadzieje ze dobrze obejrzałeś bagażnik :wink:

syndrom 
Szanuj rekina.

Wysłany: 6 Październik 07, 23:01   

Dejwid wiesz cos czego ja nie wiem ?? ;>

Dejwid 
Freude am fahren

Mój samochód:: BMW
Wysłany: 9 Październik 07, 23:32   

nie znam szczegołowej historii tego mietka ale bardzo dokładnie go oglądałem :lol:

syndrom 
Szanuj rekina.

Wysłany: 14 Październik 07, 02:36   

nie wiem stary o co Ci chodzi, to ze byli bity w tyl to wiem, ale czego ty sie tam dopatrzyles w bagazniku to ja nie wiem.

E34-Patryk 
Klubowicz

Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 15 Październik 07, 07:55   

No cóż jeździłem meśkiem ale 124 3.0 w dieselku,bardzo miłe,wygodne autko. Robiłem pare 190-tek,myśle,ze troche ciasne są,ale mają tył napęd. Kumpel miał takiego 2.3 w benzynce to gume palił fajnie. Pojeździsz zobaczysz,może kupisz E34 :mrgreen: to są świetne autka.

szwedu 
PASJONAT

Mój samochód:: BMW E36 M42 318IS 1994
Wysłany: 15 Październik 07, 18:21   

Ty zdrajco lepiej wes sie za ten przod na tasmie :party:
Zrob go sprzedaj i kup se jakas fajna e30 2.5 ;]

Gniewek89 

Mój samochód:: ===Wkrótce===
Wysłany: 17 Październik 07, 18:57   

Tak patrzyłem na ceny tych MB to ty jeszcze masz szanse calkiem dobry interesik zrobić :hyhy: :mrgreen: :shock:

rumunm5 
Przyjaciel Forum

Mój samochód:: BMW 535i
Wysłany: 27 Październik 07, 00:16   

dokladnie ja mialem 190 2.6 benzynke co prawda rakieta no i szybko sie sprzedala i to za dobre pieniadze ale dla mnie byl za lekki i za maly takie wsciekle pudelko a o spaleniu gumy to nie mowie wogole dzik na maxa .niebyl zly ale i tak polecam e34

syndrom 
Szanuj rekina.

Wysłany: 13 Grudzień 07, 09:18   

Hej hej :)
Przybywam ponownie, a wraz ze mna zdjecia po remoncie :) Sami ocencie, same zdjecia no i samochodzik :) SEXY.
To juz prawie 2 miesiace go posiadam i bardzo sobie go chwale, poza tym ze pali strasznie duzo... jade lada dzien na regulacje gazu, jak to nic nie pomoze sprzedaje dziada :) Ale jezeli chodzi o rozwiazania i prowadzenie, nie ma nic przyjemniejszego, jakby nie bylo przesiadam sie z e-21 gdzie do 100 mialem 30 sekund, a predkosc max to okolo 120 km. Teraz 122 koniki robia swoje. Ponizej zdjecie, czekam na Wasze opinie :)

Ostatnio zmieniony przez syndrom 13 Grudzień 07, 09:44, w całości zmieniany 2 razy  

Kosa 
Klubowicz

Mój samochód:: E30 318iA, E30 320i
Wysłany: 13 Grudzień 07, 10:12   

ładny tylo brakuje mu TAXI na dachu :wink: (żart) pasowały by mu typowo MB felgi moze jakies AMG 17"

pozdro

Lucius 
Barabasz

Mój samochód:: BMW 525tds
Wysłany: 13 Grudzień 07, 15:54   

Też teraz identycznym latam 2,0 na gazie i nie ma tragedii tylko obroty skaczą na luzie :?
TDSik w warsztacie to pożyczyłem mietka od kolesia bo czymś trzeba latać :mrgreen:
Troszkę mnie fotele wnerwiają bo siedzi sie jak na kanapie no ale jak ktoś z bawarskich fotelii Recaro się przesiadł to co sie dziwić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zawsze mi się podobały te meśki i nadal maja taki klasyczny urok , ten którym teraz śmigam ma świetną jasną tapicerkę i mimo braku elektryki jest w nim bardzo przyjemnie :D
Tylko ciasno jak dla takiego konia jak ja :cry:

Ostatnio zmieniony przez Lucius 13 Grudzień 07, 16:38, w całości zmieniany 1 raz  

E34-Patryk 
Klubowicz

Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 13 Grudzień 07, 18:33   

Fajna blacha, taka SEXY! Sprzedaj go teraz i kup jakąś bumę,która ma mniej niż 30sek.do setki. Moją Ci pogonię... :mrgreen:

Gniewek89 

Mój samochód:: ===Wkrótce===
Wysłany: 15 Grudzień 07, 14:50   

No no robota profi :!:
Może tak 30 byś wpadł na spota to by ktoś zrobił foty z prawidzego zdarzenia :wink:
Kosa napisał/a:
pasowały by mu typowo MB felgi moze jakies AMG 17"

pozdro

heheh niech się cieszy że kołpaki jeszcze ma bo na jedności 2 miechy bez "zmiany" to nie pwoiem ale wyczyn :mrgreen:

SzymcioPL 

Mój samochód:: Corsa sprzedana niewdzięczny OPEL!!! time for BMW
Wysłany: 17 Grudzień 07, 11:52   

Uroczyscie oswiadczam ze wlasnie zostales DZIADKIEM ! ! ! Masz mercedesa,to pewnie siedzisz z fają w gebie i bujanym fotelu glaszcząc kotka :D A tak pozatym to ladny Mieciu.....opusciles BMW. . . . to prawie jak samobujstwo.....zegnaj <bmw_2>

Odpowiedz do tematu