Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
włamali mi się do buni....
Autor Wiadomość
gizbern 

Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 31 Lipiec 07, 23:14   włamali mi się do buni....

w nocy z poniedziałku na wtorek (ok 3.00) zajeżdżam na stację BP po fajki i gdy wracałem do auta to się dziwię czemu mi kierunki nie migają od alarmu. już mam za klamke sięgać i widzę przez okno, że mi ktoś z siedzenia buchnął przenośne DVD.
robię ruch głową szukając zwiewającej postaci a tu widzę mój odtwarzacz DVD na siedzeniu w ... mojej buni , która stoi zaraz obok :)
ta pierwsza bunia była nie moja :) a model identyko, fele identyko, kolorek też...

3 w nocy a jakis gość taką samą bunią zaparkował obok mnie i mi się popieprzyło :)

Danich 
E34

Mój samochód:: Była e30 2.0 była e34 2.0 jest e34 2.5 12v swapowane na 3.5
Wysłany: 31 Lipiec 07, 23:20   

dobra historia! dobrze że ty nie próbowałeś się włamać :wink:

Kosa 
Klubowicz

Mój samochód:: E30 318iA, E30 320i
Wysłany: 31 Lipiec 07, 23:23   

hehehehhahahah dobre, masz zsczescie ze koles Cie nie wychaczyl

maximus 
BAD LOOK BMW

Mój samochód:: BMW E36 318i
Wysłany: 1 Sierpień 07, 01:38   

taaa tez tak kiedys mialem. moim pierwszym autkiem byl maluch - fiat 126p z tym ze ja otworzylem cuzego malucha swoim kluiczykiem i malo tego jeszcze go odpalilem i kawalek przejechalem zanim sie skapnolem :D ale byla polewka jak wrocilem po swoje autko :D

-------

KONKURS NA BMW LATO 2007

-------

gizbern 

Wysłany: 1 Sierpień 07, 03:13   

wiesz... ale maluchów to była kiedyś cala masa.... (co nie zmienia, że historyjkę miałeś czadową) a ja nie tylko, że pierwszy raz widziałem na żywo identyczną bunie jak moja to jeszcze akurat gość stanął obok mnie o 3 w nocy gdy się zatrzymałem na dwie minuty kupić fajki.

z resztą niedawno identyczną historię jak Twoja, miała babka w romunii, która dopiero na drugi dzień się zorientowała, że jeździ nie swoją dacią. (źródło - onet)

bazylfox 
PASJONAT

Mój samochód:: jest czerwony
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 1 Sierpień 07, 06:53   

To ja słyszałem lepsze story...

Pewnego zimowego ranka, pewien właściciel Forda Focusa Kombi chciał pojechac do pracy. Ponieważ poprzedniego wieczora i całą poprzednią noc padał śnieg, auta stojące przy ulicy były całe zasypana, a widac bylo tylko obrysy i kształty samochodów. Wyraźna i charakterystyczna sylwetka Focusa Kombi pozwoliła szybko znaleźc właścicielowi jego auto.

Odkopywania było sporo, ale pod sprawnymi ruchami i małą saperką śnieg szybko ustąpił. Gdy zasapany mężczyzna wreszcie odetchnął, wyciągnął z kieszeni kluczyki z pilotem od alarmu. Nadusił przycisk rozbrajający alarm i otwierający centralny zamek. Jak wielkie było jego zdziwienie, gdy "zapikał" samochód o identycznej sylwetce po drugiej stronie ulicy....

Evan 

Mój samochód:: Bmw E36 318i
Wysłany: 1 Sierpień 07, 07:24   

heheheheheehehehe dobre ;]

Dzussmen 
BMW

Mój samochód:: BMW 318 E36
Wysłany: 1 Sierpień 07, 07:29   

:mrgreen: :mrgreen: dobre <bmw_1>

nibiru
[Usunięty]

Wysłany: 1 Sierpień 07, 09:59   

Ja raczej nie będę mieć takich problemów, jeszcze nie widziałem identycznego modelu w takim kolorze co mój (jedynie kombi).

Ale historyjki dobre <bmw_1>

Wojtek 
PASJONAT

Mój samochód:: E36 coupe 181/9
Wysłany: 1 Sierpień 07, 10:06   

bazylfox napisał/a:

Pewnego zimowego ranka, pewien właściciel Forda Focusa Kombi chciał pojechac do pracy. Ponieważ poprzedniego wieczora i całą poprzednią noc padał śnieg, auta stojące przy ulicy były całe zasypana, a widac bylo tylko obrysy i kształty samochodów. Wyraźna i charakterystyczna sylwetka Focusa Kombi pozwoliła szybko znaleźc właścicielowi jego auto.

Odkopywania było sporo, ale pod sprawnymi ruchami i małą saperką śnieg szybko ustąpił. Gdy zasapany mężczyzna wreszcie odetchnął, wyciągnął z kieszeni kluczyki z pilotem od alarmu. Nadusił przycisk rozbrajający alarm i otwierający centralny zamek. Jak wielkie było jego zdziwienie, gdy "zapikał" samochód o identycznej sylwetce po drugiej stronie ulicy....

http://www.youtube.com/watch?v=fCLvu1mD0Fo to był filmik z golfem nie focusem, ale spoko

bazylfox 
PASJONAT

Mój samochód:: jest czerwony
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 1 Sierpień 07, 19:19   

Wojtek napisał/a:
bazylfox napisał/a:

http://www.youtube.com/watch?v=fCLvu1mD0Fo to był filmik z golfem nie focusem, ale spoko

A ja widziałem z focusem identyko !! <bmw_2>

Tomski 

Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 1 Sierpień 07, 22:07   

kurna gizbern ale mnie nastraszyles ... :D nie rob tak wiecej,a poza tym kto o 3.00 jezdzi po fajki ?! chyba ze masz na mysli 15.00 :P A propo Gizbern to mialem ksywke przez kilka miesiecy,to bylo jakos po kolejnej serii robin hood :mrgreen:
http://www.forum.maxbimmer.pl/-vt6879.htm#56043

gizbern 

Wysłany: 2 Sierpień 07, 19:11   

przepraszam tomski.... :oops: nie chciałem Cię doprowadzać do zawału serca :) w ramach przeprosin zapraszam do działu buma design i zobacz moją nową piąteczkę :)
a o 3 w nocy po fajki to ja jeżdżę, bo to dla mnie normalna godzina taka jak dla Ciebie 21.00. prowadzę nocny tryb życia, wstaję ok 14 a kładę się ok 5-6 rano.
a co do ksywki to gdy leciała pierwsza seria robina z takim blondynem, jakieś ca 18-20 lat temu to na mnie mówili robin, bo miałem długie bardzo jasne włosy. aż pewnego dnia przylazłem do budy opitolony na zapałkę, więc zaczeli na mnie mówić gizbern :) (dla niewtajemniczonych gizbern był bratem robina , tym złym co go ścigał po lesie)

Odpowiedz do tematu