Wysłany: 13 Styczeń 06, 23:24 Warsztat i oględziny E30 we Wrocławiu.
Witam!
Gdzie znajdę warsztat, który rzetelnie zdiagnozuje i oceni mi stan BMW. Mam na oku taką jedną E30 i nie wiem gdzie się zgłosić, aby samochód obejrzał ktoś kto się zna na BMW. A może ktoś z Wrocławia wybrał by się ze mną pewnego pięknego weekendu obejrzeć autko (jest we Wrocławiu). Sam je już oglądałem. Samochód psrowadzony z Niemiec we Wrześniu, zarejestrowany. Narazie oglądałem wieczorem. Ślady rdzy znalazłem tylko w okolicach łap silnika (kilka punktów). Wnętrze jest bardzo czyste i ogólnie w b.dorym stanie (oprócz tego, że nie ma wypełnienia tylnych foteli bo ktoś kiedyś jakieś wzmacniacze montował i wyjął). Silnik pracuje równiutko. Nie dławi się przy schodzeniu z obr. i zapala bez problemów. Model to 325i obniżony i seryjnie ze spojlerami M-Technik. Cena to ok 7000 PLN. Co o tym myślicie?
witam .najlepiej tak jak piszesz,popros kogoś z wrocławia to z toba podjedzie i oglądnie! i najlepiej jakbyś na kanał gdzieś wjechał wtedy byś wszystko od spodu obejżał.pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum