"W najbliższych dniach musicie uważać i nie otwierać żadnych wiadomości o nazwie "invitation", niezależnie od tego kto ją wysłał. Jest to wirus, który "otwiera" znicz olimpijski, który pali dysk twardy.
Tego wirusa otrzymacie od osoby, która znajduje się na liście kontaktów, dlatego musicie rozpowszechnić tego maila, bo lepiej otrzymać go 25 razy niż otrzymać i otworzyć wirusa.
Jeśli otrzymacie wiadomość zatytułowaną "invitation" nie otwierajcie jej i od razu wyłączcie komputer.
Jest to najgorszy wirus, o jakim informowało CNN, zaklasyfikowany przez Microsoft jako najbardziej niszczycielski z wszystkich, które kiedykolwiek pojawiły się.
Ten wirus został odkryty wczoraj po południu w MCafee i nie ma jeszcze dla niego rozwiązania.
Ten wirus po prostu niszczy "Sektor Zero" na dysku twardym, gdzie ukryte są podstawowe informacje.
Prześlij tego maila do znajomych, skopiuj i wyślij do przyjaciół i osób z listy kontaktów i pamiętaj, jeśli to zrobisz, skorzystamy na tym wszyscy."
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 3 Luty 06, 22:06
Slyszalem tez o wirusach odnosnie tel komorkowych . Dzisiaj mowili o tym w tv . Radza zeby nie wiem jak sie to pisze ale "blututa" nie miec ustawionego domyslnie tylko poprostu wylaczonego . Bo wirusy z komorek przenosza sie przez niego i gorzej niz w kompie a najgorzej w tlocznych miejscach .
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 4 Luty 06, 22:03
zebys sie nie zdziwil
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum