Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 11 Marzec 08, 20:54 Telewizja "N"
witam
Poniewaz od kilku lat zwiazany jestem z canal+ i jest bo jest,nie powiem czasem jest co ogladnac.Ale moze czas na zmiane.Czy ktos z was posiada telewizje "n" i moze cos na jej temat powiedziec.?
posiadam nBoxa i póki co to korzystam ze wszystkich kanałów (promocja) oprócz HBO i cinemax, po promocji wybieram 3 pakiety tematyczne, dużo kanałów w wersji HD, fajna usługa VOD ale niestety tylko na nRecorder, w Polsacie cyfrowym co chwila kanały odejmowano, a teraz dodali mi tutaj 3x Filmbox , ja POLECAM
aby korzystac z N musisz wybrać co najmniej 2 pakiety tematyczne 1 pakiet 16 PLN
ja kupiłem w promocji miałem 1 miesiąc gratis, poxniej przez 3 miesiące wszystkie pakiety w cenie 48 PLN, i po 3 miesiącach wybieram 3 pakiety i płace 48 PLN miesięcznie, jeżeli zamawiałbym przez internet umowa na 12 m-cy, w punkcie N na 15 m-cy, lub przez jedno lub drugie 24 m-ce, aha ja miałem swój talerz po cyfrze, inaczej trzeba wypożyczyć od nich
Wysłany: 12 Marzec 08, 20:56
Dzieki za odpowiedzi.A gdzie we Wroclawiu znajduje sie taki punkt?
Chociaz tutaj zalatwia sie wszystko na telefon lub internet to ja jednak preferuje porozmawiac z pania Krysia.
beznadziejne pakiety ma ta n-ka. Żeby mieć to co mnie interesuje musiałbym mieć 3 pakiety =48 zł, a na polszicie mam to za 35 zł. Jedynie opłaca się jak ktoś ma HD.
_________________ M40 też silnik, można go polubić?
Wysłany: 13 Marzec 08, 20:36
beryl napisał/a:
beznadziejne pakiety ma ta n-ka. Żeby mieć to co mnie interesuje musiałbym mieć 3 pakiety =48 zł, a na polszicie mam to za 35 zł. Jedynie opłaca się jak ktoś ma HD.
Też mam polsat i płacę 37pln , jestem zadowolony i od 3 lat nie miałem żadnych problemów z tych co inni opisują , nic sie nie działo
Ostatnio tez myślałem nad zmianą tak z czystej ciekawości ale jak zobaczyłem te ceny w "N" to mi przeszło , he he !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum