Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
stereotyp dresa??
Autor Wiadomość
mirek 

Mój samochód:: E36 320i Coupe
Wysłany: 4 Listopad 07, 03:33   

SataN napisał/a:
a bo to student nie może być karkiem i dresem ? ;)

na zupkach chinskich i mrozonej pizzy to ciezko o przyrost miesni ;)

Ostatnio zmieniony przez mirek 4 Listopad 07, 03:34, w całości zmieniany 1 raz  

kaspri84 
Przyjaciel Klubu

Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 5 Listopad 07, 10:55   

Mirek - zapomniales o bułce z parowką i jogurtem :wink:
:lol: :lol: masówa mosi być ! ! ! :lol: :lol:

Dejwid 
Freude am fahren

Mój samochód:: BMW
Wysłany: 14 Listopad 07, 22:14   

moje gratulacje panowie jak to czytam to polew na maxxa <bmw_2> mało z krzesła nie spadłem :D :D :D

SataN 
dark side

Mój samochód:: E36
Wysłany: 24 Listopad 07, 15:43   

kaspri84 napisał/a:
Mirek - zapomniales o bułce z parowką i jogurtem :wink:
:lol: :lol: masówa mosi być ! ! ! :lol: :lol:

kutwa.... a miałem ochotę na parówki na kolację :lol: :lol:

Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.

bmw316i 
e36 rulezz

Mój samochód:: 316i
Wysłany: 28 Listopad 07, 20:25   

może być bułka z parówką są węglowodany i białko :P

Kregaan 

Mój samochód:: BMW 525 TDS '95 (E-34)
Wysłany: 3 Grudzień 07, 11:00   

Evan napisał/a:
E34-Patryk wydaje mi się że zazdrość też ale zachowanie nie których osób niestety nie polepsza zdania o właścicielach happy_bmw . Ja byłem świadkiem zdarzenia jak gość E30 chciał przyświrować po deszczu i na skrzyżowaniu ulicy Legnickiej z Milenijną dał po gazie i wpadł bokiem ale nie umiał jej wyprowadzić i obróciło go i wylądował na chodzniku ze skrzywioną felgą w najlepszym wypadku. Wytoczył się łysy kark i zaczął kopać w samochód :/ zamiast siebie w głowe. Po prostu każdy prawdziwy kierowca powinien zachowywać się z kulturą na drodze a zwłaszcza My jako posiadacze <bmw> i udowodnić to że stara bajka o burakach w Beemkach to przeszłość :) bmw_beer <bmw_2>

heh, byłem siadkiem takiej samej sytuacji. stałem na swiatłach na armii krajowej i skręcałem w śliczna w lewo. ostro padało. z orzechowej w armii krajowej skrecało w lewo podrasowane e36 (srebrne- ladnie zrobione). to jest bardzo sliskie skrzyżowanie jak pada. koles w polowie przygazował, za pozno zalozyl za duza kontrę i jak z procy bokiem wpadł na chodnik. ale jakos sie sturlal sam :) potem, przyznam sie, zrobilem to samo, ale wiem jak to robic ;) nie odpuszczam okazji na fajnego drifta - oczywiscie, kiedy mozna.
Kultura ponad wszystko. Ja nie trąbie, nie klnę i nie krzyczę. Nawet jak ktoś robi coś głupiego, to przeboleję. Nie wymuszam i nie zajeżdżam drogi, a jak się zdaży, to niechcący i zawsze przeprosze.
Znak uniesionej reki w gescie przepraszam jest o wiele lepszy niz uniesiony palec w gescie... wiecie :)
pozdrawiam

Odpowiedz do tematu