Wysłany: 6 Marzec 08, 17:02 sprzedaż auta zarejestrowanego na inna osobe
witam,
nie znalazlem lepszego miejsca zeby umiescic moje pytanie, wiec bedzie tutaj:)
Mianowicie chce sprzedac auto, ktore zarejestrowane jest na mojeg ojca, ktory aktualnie jest za granicą i wroci raczej niepredko. Czy moge sprzedac samochod w jego imieniu?? Podobno wystarczy dopisac w umowie, ze to ja sprzedaje samochod i biore odpowiedzialnosc za to. jezeli ktos coso tym wie i moze mi cos doradzic to bede wdzieczny:)
Wysłany: 8 Marzec 08, 08:51 Re: sprzedaż auta zarejestrowanego na inna osobe
maniak napisał/a:
witam,
nie znalazlem lepszego miejsca zeby umiescic moje pytanie, wiec bedzie tutaj:)
Mianowicie chce sprzedac auto, ktore zarejestrowane jest na mojeg ojca, ktory aktualnie jest za granicą i wroci raczej niepredko. Czy moge sprzedac samochod w jego imieniu?? Podobno wystarczy dopisac w umowie, ze to ja sprzedaje samochod i biore odpowiedzialnosc za to. jezeli ktos coso tym wie i moze mi cos doradzic to bede wdzieczny:)
pozdrawiam
Wydrukuj sobie ze 3 umowy, zostaw miejsce na wpisanie danych kupującego i sprzedającego. Takie cuś wyślij ojcu do podpisania, on Ci odeśle i po problemie.
Inaczej podpowiadał nie będę... no chyba, że posiadasz odpowiednie zdolności kaligraficzne
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum